Hareket Halinde Tira Ates Eden Süpheliler Yakalandi

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde geçtigimiz günlerde hareket halindeki bir tira otomobil içinden ates açilmasi sonucu yürütülen sorusturma kapsaminda kimlikleri tespit edilen 2 süpheli, Saruhanli ilçesinde yakalandi. Adli makamlara sevk edilen 2 zanlidan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, digeri ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Sarigöl Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Arastirma ve Sorusturma Büro Amirligi ekiplerince, ilçede meydana gelen ’Kasten öldürmeye tesebbüs suçu’ faillerinin yakalanmasina yönelik gerçeklestirilen çalisma neticesinde, Sarigöl- Denizli-Alasehir karayolu üzerinde S.H. isimli sahsin idaresindeki tira seyahat halinde iken baska araç içerisinden silahla ates edilmesi olayi ile ilgili olarak yapilan arastirma ve çalisma sonucunda; sahislarin kimliklerinin A.G. ve I.G. oldugu tespit edildi. Olayla ilgili olarak yapilan takipli çalismada, sahislarin araçla birlikte Saruhanli ilçesinde ikamet ettiklerinin tespit edilmesi sonucu yapilan operasyonda, süpheli sahislar araçlariyla birlikte Saruhanli ilçesinde yakalanarak, ikamet ve araçlarinda arama yapildi.

A.G. ve I.G. isimli sahislar ekiplerce Sarigöl’e getirilerek gözaltina alindi. Sahislar, Sarigöl Ilçe Emniyet Müdürlügündeki islemlerinin ardindan Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi. Çikarildiklari mahkemece I.G. adli kontrol sartiyla serbest birakildi. A.G. ise tutuklanarak Alasehir Kapali Ceza Infaz Kuruma teslim edildi. Olayla ilgili olarak sorusturmanin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA