Meksika'da Deniz Parasütünün Halati Koptu Açiklamasi Metrelerce Sürüklenen Kadin Elektrik Tellerine Indi

Meksika’da bir kadinin bindigi deniz parasütünün halati koptu. Talihsiz kadin, halatin kopmasinin ardindan kontrolsüz sekilde metrelerce sürüklenerek, elektrik tellerinin üzerine inis yapti.

Meksika'da Deniz Parasütünün Halati Koptu Açiklamasi Metrelerce Sürüklenen Kadin Elektrik Tellerine Indi


Meksika’nin Jalisco eyaletinde bulunan Puerto Vallarta sehri dün panik dolu anlara sahne oldu. Adi açiklanmayan 21 yasindaki bir kadin, tekneye arkadan halatla baglanan deniz parasütüne bindi. Siddetli firtina nedeniyle parasütü tekneye baglayan halatin kopmasi sonucu genç kadin havada kontrolsüzce sürüklenmeye basladi.

Firtinanin etkisi ile havada dakikalarca sürüklenen kadin, parasütün kendiliginden alçalmasinin ardindan elektrik tellerinin üzerine inis yapti.

Yakinlarda bulunan sehir sakinleri hemen genç kizin yardimina kostu. Kazayi birkaç siyrikla atlatan genç kadin, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. Yetkililerden ya da sorumlu sirketten olaya iliskin henüz bir açiklama yapilmadi.

Olay çevrede bulunan kisiler tarafindan cep telefonu ile kaydedilerek, sosyal medyada paylasildi. Genç kadinin binalarin üzerinde parasütle uçtugu anlara ait görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Kaynak: İHA