Schneider Electric, 'Thorsman' Ailesinin Yeni Üyesi Kablo Bagini Piyasaya Sürüyor

Thorsman kablo baglari, beyaz ve siyah olmak üzere 2 farkli renkte ve 15 farkli boyda sunuluyor.

Schneider Electric, günlük elektrik islerini kolaylastirmak ve daha keyifli hale getirmek için tasarladigi "Thorsman" ailesinin yeni üyesi kablo bagini piyasaya sürüyor.

Sirket açiklamasina göre, kablo makarasindan çalisma lambasina, dijital multimetreden el lambasina ve izole banta kadar çesitli el aletlerini barindan Thorsman ailesine artik kablo bagi da katildi.

Günlük elektrik islerinde açik alanlardaki, elektrik panosundaki ve benzeri yerlerdeki kablo demetlerini birbirine baglamaya yarayan Thorsman kablo baglari, beyaz ve siyah olmak üzere 2 farkli renkte ve 100x2,5 mm'den baslayarak 780x8,8 mm'ye kadar 15 farkli boyda sunuluyor. Hem iç hem de dis mekan kullanimi için uygun olmakla birlikte, siyah rengin ultraviyole (UV) isinlarina dayanikli olmasi ayri bir saglamlik sagliyor. Ayrica, UL94-V2 özelligi sayesinde de bir alev kaynagi tutulup geri çekildikten sonra üzerindeki alevi kendi kendine söndürebiliyor. Açildiktan sonra tekrar kapatilabilen paketlemesi sayesinde kullanici-dostu bir kullanim sunuyor.

Schneider Electric, standart kablo bagi ile standart islerde kolaylik ve ergonomi saglamanin yani sira daha sürdürülebilir bir dünya için de yenilikçi Rapstrap kablo bagini piyasaya sürüyor. Rapstrap kablo bagi; atik olusturmayan, üst üste eklenebilen ve çözülüp tekrar baglanabilerek yesil çevreye katki saglayan bir kablo bagi olurken, elastik poliüretan maddeden yapildigi için yüzde 50'ye kadar esneyebiliyor ve hassas yüzeylere zarar vermeden kolayca baglanabiliyor, hatta bitkileri bile birlestirmede kullanilabiliyor.

Schneider Electric; elektrikçi, panocu, müteahhit gibi sahada is yapan herkesin günlük islerini kolaylastirmayi amaçliyor ve bunu da Thorsman ailesinin yeni üyesi standart kablo bagi ve yenilikçi Rapstrap kablo bagi ile sagliyor. Bunu yaparken sürdürülebilir çevreye de katkida bulunuyor.
Kaynak: AA