Köy Dönüsü Ölüme Yakalanan Çift Gözyaslariyla Ugurlandi

Manisa’da 3 kisinin öldügü katliam gibi kazada hayatini kaybeden Osman ve Ayse Dudu Muslu çifti, Izmir’de gözyaslariyla son yolculuguna ugurlandi. Muslu çiftinin Isparta’daki köylerinden Izmir’e dönüs yolunda kaza geçirerek hayatlarini kaybettigi ögrenildi.

Köy Dönüsü Ölüme Yakalanan Çift Gözyaslariyla Ugurlandi
Kaza, Izmir-Ankara karayolu Demirci Yol Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Civan yönetimindeki misir yüklü 31 K 1060 plakali tir, kirmizi isikta bekleyen Osman Muslu yönetimindeki 35 GZ 130 plakali otomobil ile Selahattin Sevil yönetimindeki 45 RA 3368 plakali otomobil, Erol Bekleyen yönetimindeki 45 SC 9127 plakali tir, Alper Kaplan yönetimindeki 35 BRH 29 plakali tir ve Meki Cem Kavut idaresindeki 35 AGU 090 plakali otomobile çarpti. Kazada, kazaya neden olan tir soförü Ali Civan (40) ile 35 GZ 130 plakali otomobilde bulunan Atakan Muslu (14), Sevket Batuhan Muslu (18) ile 45 RA 3368 plakali otomobil sürücüsü Selahattin Sevil (66) 45 SC 9127 plakali tirin sürücüsü Erol Bekleyen (41), yaralandi. Yaralilar ilçedeki hastanelere kaldirilirken, durumu agir olan Atakan Muslu’nun Celal Bayar Üniversitesine sevk edildigi ögrenildi.

Can pazarinin yasandigi zincirleme kaza sonrasi olay yerine çok sayida itfaiye, saglik ekibi ve polis sevk edildi. Hurdaya dönen ve tirlarin arasinda ezilen otomobillerde bulunan sürücülerden Osman Muslu (43) ve esi Ayse Dudu Muslu (38) ile diger otomobilde yolcu olarak bulunan Sahane Sevil (62) olay yerinde can verdi.

Gözyaslariyla son yolculuguna ugurlandi

Aci kazada hayatini kaybeden Ayse Dudu ve Osman Muslu çifti için, Izmir’in Bayrakli ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Bayrakli Erenler Fatih Camii’nde düzenlenen törene, çiftin akrabalarinin yani sira, Izmir Büyüksehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlügünde çalisan Osman Mutlu’nun mesai arkadaslari da katildi.

Cenazede Osman Mutlu’nun babasi Sevket Muslu, agabeyi Fuat Muslu ve Muslu çiftinin yakinlari gözyaslarina hakim olamadi. Cenazeler, ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazlarinin ardindan defnedilmek üzere Dogançay Mezarligi’na götürüldü.

Köyden dönerken kaza kurbani oldular

Öte yandan Muslu ailesinin Isparta’daki köylerine gittigi ve burada bir süre vakit geçirdikten sonra Izmir’e dönmek için yola çiktiklari, kazanin da dönüs yolunda gerçeklestigi ögrenildi.
Kaynak: İHA