Isparta'nin Yeni Cazibe Merkezi Kirazlidere Açildi

Isparta Belediyesi tarafindan yenilenen ve gecesiyle ayri, gündüzüyle ayri bir güzellik sunan sehrin seyir terasi Kirazlidere, 30 Agustos Zafer Bayrami’nda vatandaslarin kullanimina sunuldu.

Isparta'nin Yeni Cazibe Merkezi Kirazlidere Açildi
Sehrin terasi Kirazlidere’nin hizmete sunulmasi dolayisiyla düzenlenen programa Isparta Valisi Ömer Seymenoglu, AK Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Ugur Gökgöz, Isparta Belediye Baskan Vekili Hakki Kaya, Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in esi Sadiye Basdegirmen, ITSO yönetimi, dernek baskanlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ise korona virüsü dolayisiyla karantina sürecinde oldugundan programa katilamadi.

Amfi Tiyatro bölgesinde düzenlenen etkinliklerde çocuklar kendileri için hazirlanan programlarla doyasiya eglendi. Vatandaslar sehri kusbakisi seyrederek güzel bir gün geçirdi. Isparta Belediyesi ve Karinca Zihinsel Engelliler Egitim ve Istihdam Dernegi Mehteran ekipleri ortaklasa vatandaslara gösteri yapti. Isparta Valisi Ömer Seymenoglu ve beraberindekiler vatandaslarla sohbet etti.

“Baskanimizin çok emegi var”

Isparta Belediye Baskan Vekili Hakki Kaya, Kirazlidere’nin 30 Agustos Zafer Bayraminda vatandaslarin hizmetine sunuldugunu kaydederek, “Sükrü Basdegirmen Baskanimizin burada çok emekleri var. Korona virüs karantinasinda bulunmasindan dolayi bugün aramizda olamadi. Baskanimiz Kirazlidere’nin kazandirilmasi noktasinda her gün buraya gelerek incelemelerde bulundu, büyük emekler verdi. Kirazlidere Sükrü Baskanimizin bir hayaliydi. Bu hayal gerçeklesti ancak baskanimiz açilis gününde burada olamadi. En kisa zamanda bizlerle olacak ve burada Isparta hemsehrilerimizle bir arada olacak. Isparta Belediyemiz tarafindan isletilen Kirazlidere Sosyal Tesislerimizi de hizmete açtik. Bisiklet yollari, yürüyüs yollariyla, amfi tiyatrosuyla, selaleleriyle, F4 savas uçagimizin görselligi, Isparta manzarasiyla Kirazlidere hizmete girdi. Tüm hemsehrilerimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kirazlidere’nin hizmete sunulmasi dolayisiyla çocuklara yönelik gün boyu çocuk oyunlari, kukla gösterileri, ödüllü yarismalar ile açik hava konseri düzenlendi.

Isparta’yi kusbakisi gören ve sehrin terasi olarak nitelendirilen Kirazlidere’de çok sayida yenilikler vatandaslari bekliyor. Vatandaslarin geçmiste ugramaya çekindigi Kirazlidere artik ailelerin, gençlerin rahatlikla gelebilecegi, gezebilecegi, güzel vakit geçirebilecekleri bir sekle getirildi.

Kaynak: İHA