ISTIB Baskani Ali Kopuz'dan 30 Agustos Zafer Bayrami Mesaji Açiklamasi

'Bu asil millet, ülkemize, birligimize, devletimize yönelik tüm saldirilar karsisinda Büyük Zafer'in ruhu ile karsilik verecegini defalarca göstermis ve göstermeye de devam edecektir. Büyük Zafer'in ruhunun yasadiginin son ispati 15 Temmuz hain darbe girisimine verilen cevaptir'

Istanbul Ticaret Borsasi Baskani Ali Kopuz, "Bu asil millet, ülkemize, birligimize, devletimize yönelik tüm saldirilar karsisinda Büyük Zafer'in ruhu ile karsilik verecegini defalarca göstermis ve göstermeye de devam edecektir. Büyük Zafer'in ruhunun yasadiginin son ispati 15 Temmuz hain darbe girisimine verilen cevaptir." ifadelerini kullandi.

Kopuz, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla yaptigi açiklamada, 30 Agustos Zaferi'nin Türk insani için tarihi bir an oldugunu belirtti.

Kopuz, sunlari kaydetti:

"O gün bin yildir bir Türk yurdu olan Anadolu, son düsman isgalinden kurtulmustur. Malazgirt Zaferi ile baslayan Anadolu'nun Türklügü, Büyük Zafer ile kalici hale gelmistir. Bu asil millet, ülkemize, birligimize, devletimize yönelik tüm saldirilar karsisinda Büyük Zafer'in ruhu ile karsilik verecegini defalarca göstermis ve göstermeye de devam edecektir. Büyük Zafer'in ruhunun yasadiginin son ispati 15 Temmuz hain darbe girisimine verilen cevaptir. Bu vesileyle basta Gazi Mustafa Kemal ve Milli Mücadele'yi zafere ulastiran ecdadimiz olmak üzere, vatan topragi için gögsünü siper eden tüm kahraman sehitlerimizi ve ahirete kavusmus gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Milletimizin 30 Agustos Zafer Bayrami kutlu olsun."

Kaynak: AA