Aziziye'de 'Safak Vakti' Bulusmasi

AK Parti Aziziye Ilçe Teskilati, 15 Temmuz hain darbe girisimini konu alan “Safak Vakti” adli filmi hep birlikte izledi.

Aziziye'de 'Safak Vakti' Bulusmasi
Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan’in organize ettigi etkinlik kapsaminda solugu sinemada alan partililer, yönetmenligini Volkan Kocatürk’ün üstlendigi yapimi begeniyle izledi. Basrolde Erkan Petekkaya, Baran Bölükbasi, Tugay Mercan, Serkan Ercan ve Nazan Diperîn yer aldigi Safak Vakti filmine tam not veren AK Parti Aziziye Ilçe Teskilati, Baskan Orhan’in ev sahipliginden de hayli memnun kaldi.

AK Parti Aziziye Ilçe Baskani Ensar Coskun ve yönetiminin yani sira meclis üyeleri ile kadin ve gençlik kollarinin da katildigi sinema etkinliginde, birbirinden renkli görüntüler olustu. 15 Temmuz gecesi darbecilere karsi direnen vatandaslarin gerçek hikayelerinden esinlenerek yapilan filmi ilgiyle izleyen partililer, söz konusu etkinligi bizzat organize eden Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan’a tesekkür etti.

Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan ise, gösterime girdigi günden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen Safak Vakti adli sinema filminin 15 Temmuz hain darbe girisimini konu alan çok özel bir yapim oldugunu belirterek, “O gece yasananlari izleyenlere yasatacak kadar gerçeklige sahip olan Safak Vakti adli filmi, bizler de Aziziye Ilçe Teskilatimizla birlikte izledik. Organizasyonumuza katilan AK Parti Aziziye Ilçe Baskanimiz Ensar Coskun’un sahsinda tüm teskilatimiza, meclis üyelerimize, kadin ve gençlik kollarimiza bizler de çok tesekkür ediyoruz. Filmin yapiminda emegi geçenleri kutlarken, bu vesileyle 15 Temmuz sehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle aniyor, gazilerimize ise, hayirli uzun ömürler diliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA