Tahmazoglu, 30 Agustos Zafer Bayramini Kutladi

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yil dönümü dolayisiyla mesaj yayimlayan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, "30 Agustos Zaferi ile milletimiz, kendi iradesi ve rizasi disinda dayatilan her türlü plan ve oyunu iman ve inanciyla tarihin karanlik sayfalarina nasil gömebilecegini dosta ve düsmana göstermistir" dedi.

Tahmazoglu, 30 Agustos Zafer Bayramini Kutladi
Mehmet Tahmazoglu mesajinda, "Vatan ve millet askiyla gözünü kirpmadan Sehit ve Gazi olan kahramanlarimizin emanetlerine her zaman oldugu gibi sahip çikmaya devam edecegiz. Bundan 99 yil önce vatanimiza kasteden düsmanlar, ecdadimizin sarsilmaz inanciyla karsilasmis, vatanin müdafaasi ve hürriyeti için gözünü kirpmadan savasan, canini ve malini ortaya koyan ecdadimizin yikilmayacagini anlamistir" ifadelerini kullandi.

HÜRRIYET VE BAGIMSIZLIGIN BEDELI

Baskan Mehmet Tahmazoglu, kahraman milletimizin olaganüstü mücadelesi ile büyük bir zafer kazanildigina dikkat çekerek, "30 Agustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rizasi disinda dayatilan her türlü plan ve oyunu iman ve inanciyla tarihin karanlik sayfalarina nasil gömebilecegini dosta ve düsmana göstermistir. Bu zafer, kahraman milletimizin yediden yetmisine, kadinindan erkegine, malindan canina tüm varligini ortaya koyarak, hürriyet ve bagimsizligin bedelini ödediginin simgesi olmus ve tarihteki serefli yerini almistir. Bu duygularla, basta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaslari olmak üzere, aziz sehitlerimizi rahmet, minnet ve saygiyla aniyor, sanli ordumuzun tüm mensuplarinin Zafer Bayrami’ni en içten duygularimla kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA