Okul Heyecani Yasayan Ögrenciler, Düzenlenen Etkinlikte Doyasiya Eglendi

UCIM Saadet Ögretmen Çocuk Istismari ile Mücadele Dernegi Agri gönüllüleri, düzenledikleri etkinlikle çocuklarin yüzünü güldürdü.

Okul Heyecani Yasayan Ögrenciler, Düzenlenen Etkinlikte Doyasiya Eglendi
UCIM Agri gönüllüleri, Millet Bahçesinde düzenledikleri etkinlikte, okula dönüs hazirliginda olan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara balon dagitip yiyecek ikraminda bulunan gönüllüler, okula gidecek ögrencileri motive etmek amaciyla çesitli oyunlar oynayip, yüzlerini boyadi.

Çocuklarin okula motive olmasini amaçladiklari için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen UCIM Agri Il Sorumlusu Yusuf Yildirim, “Biliyorsunuz pandemi nedeniyle okullar uzun süre açilmadi. Yakinda okullar açilacak, çocuklarin okula moral ve motive olacak sekilde gitmesini amaçlayarak bu etkinligi düzenledik. Çocuklara balon dagittik, palyaço getirdik ve yiyecek ikraminda bulunarak eglendirmeye çalistik. UCIM gönüllüleri her ilde etkinlikler yapiyor ama bu tür etkinligi ilk biz yaptik. Bu etkinlikleri sürekli yapacagiz. Çocuklar çok mutlu oldu" seklinde konustu.

UCIM Agri Egitim Koordinatörü Asena Keskin ise, “Pandemi sürecinde bir çok etkinlik gerçeklestirdik. Bazilarini online olarak bazilarini da çesitli okullara gidip egitimler vererek yaptik. Son olarak da okula hazirlik asamasindaki çocuklarimizla beraber güzel bir etkinlik yapalim dedik. Onlar için ufak hediyelerimiz oldu. Çocuklar vatandir, vatanina sahip çik’ slogani ile çiktigimiz bu yolda her zaman onlarin yanindayiz ve bir çocugun gülümsemesi için elimizden gelen her seyi yapiyoruz” dedi
Kaynak: İHA