Sultangazi Belediyesinden Ulasim Ve Altyapi Hamlesi

Sultangazi Belediyesi, ilçenin tüm mahallelerinde altyapi ve ulasim standartlarini yükseltmeye devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçeklestirilen kapsamli çalismalarla, mahallelerin yagmur suyu kanallari, yollari ve yollarin aydinlatma üniteleri yenilenip gelistiriliyor.

Sultangazi Belediyesi, ilçeyi tüm yönleriyle ‘Sultansehir’ yapma amaciyla kapsamli çalismalara imza atiyor. Bu amaçla gerçeklestirilen çalismalar, birden fazla hizmet alanini kapsayacak sekilde planlaniyor. Ulasim ve altyapi çalismalari baz alindiginda; yagmur suyu kanallari yenilenen cadde ve sokaklar yeni asfalt ile kaplaniyor. Sultangazi Belediyesi, yeni yollarin aydinlatma ünitelerini de daha verimli ve gelismis olanlariyla degistiriyor.

Cumhuriyet Mahallesi’ne büyük yatirim

Sultangazi Belediyesi’nin ilçenin tüm mahallerinde ayrim gözetmeksizin gerçeklestirdigi kapsamli ulasim ve altyapi çalismalarinin sonuncusu Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçeklesti. Necip Fazil Caddesi ile Merhamet Sokak’in yagmur suyu kanallari yenilendi. Necip Fazil Caddesi, Basak Caddesi, Emir Sultan Sokak, Merhamet Sokak ve Keramet Sokak’ta toplam bir buçuk kilometre uzunlugunda asfalt yenileme çalismasi yapildi. Eski asfaltin kazinip yerine sicak asfalt serimi yapildigi çalismada toplam bin 800 ton asfalt kullanildi. Necip Fazil Caddesi ile Emir Sultan Sokak’taki toplam 51 aydinlatma ünitesi de daha tasarruflu ve verimli olan yenileriyle degistirildi.
Kaynak: İHA