AK Parti'li Durmusoglu'ndan Yarbasi Belediye Baskani Kaynar'in Iddialarina Iliskin Açiklama

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmusoglu,"Geçtigimiz günlerde CHP'li Yarbasi Belediye Baskani Mustafa Kaynar'in Sayin Cumhurbaskani'mizi, AK Parti teskilatlarimizi ve sahsimi hedef alan hezeyan dolu açiklamalarini saskinlikla izledim. Yalan ve iftira siyasetinin CHP’nin söz aldigi her yerde karsimiza çikabilecegini bir kez daha görmüs oldum." dedi.



Durmusoglu, Düziçi'ne bagli Yarbasi Belde Belediye Baskani Mustafa Kaynar'in AK Parti ve kendisine yönelik iddialarina iliskin yazili açiklama yapti.

Durmusoglu, Baskan Kaynar'in dile getirdigi Düziçi-Yarbasi arasinda yolun yapim çalismasinin durdugu yönündeki iddialarin asilsiz oldugunu belirterek, Osmaniye'nin kalkinmasi ve bölgenin parlayan yildizi haline gelmesi için çalistigini ve çalismaya devam edecegini kaydetti.

Durmusoglu açiklamasinda, yapimi süren Çatak Baraji'nin bölgenin sulama ve elektrik ihtiyacinin önemli bölümünü karsilayacagina deginerek, yapimi süren Düldül Dagi Teleferik projesinin ilçeyi turizm merkezi haline getirecegini ve Kanligeçit, Yarbasi ve Andirin yollarinin tamamlanmasiyla birlikte de ulasim sorunlarindan tamamen kurtulacagini aktardi.

Ilçeye yaptirilan 150 yatakli devlet hastanesi ve 20 üniteli agiz ve dis sagligi merkezinin sadece ilçeye degil bagli belde ve köylerde yasayan vatandaslara da hizmet verecegini vurgulayan Durmusoglu, açiklamasinda sunlari kaydetti:

"Geçtigimiz günlerde CHP'li Yarbasi Belediye Baskani Mustafa Kaynar'in Sayin Cumhurbaskani'mizi, AK Parti teskilatlarimizi ve sahsimi hedef alan hezeyan dolu açiklamalarini saskinlikla izledim. Yalan ve iftira siyasetinin CHP’nin söz aldigi her yerde karsimiza çikabilecegini bir kez daha görmüs oldum. Birlik ve beraberlik kelimelerini kullanip da kendinden olmayan herkese çamur atmayi marifet sanan bu kirli zihniyeti en hafif tabirle esefle kiniyorum. Asil cevabi ise aziz hemsehrilerimin sandikta verecegine yürekten inaniyorum."

Kaynak: AA