Baskan Özdemir Açiklamasi 'STK'lar Bizler Için Önemli'
Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, ilçenin ve ilin tanitilmasi, hemsehrilik baglarinin güçlenmesi adina sivil toplum kuruluslarinin önemli bir rol oynadigini söyledi.

Ziyarette Avukat Nazan Basol Can, Havza Belediye Baskani Özdemir’e federasyon ve bagli derneklerin çalismalari ile faaliyetleri hakkinda bilgiler aktardi. Nazan Basol Can tüm amaçlarinin gurbetteki Samsunlularin birlik ve beraberligini saglamak oldugunu belirterek “Federasyon olarak her zaman önceligimiz Samsun. Samsun’u tanitmak ve Samsun’un degerine deger katmak için çalismaktayiz” dedi.
Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ise Nazan Basol Can’a ziyaretlerinden ötürü tesekkür ederek, sunlari söyledi:
“Sivil toplum kuruluslari bizler için önemli. Özellikle gurbette yasayan hemsehrilerimizin birlik ve beraberligi adina önemli isler yapan degerli federasyonlarimiz ve derneklerimiz bir birinden kiymetli hizmetler yürütmekte. Ilimizi ve ilçemize tanitmak, hemserilerimizin birlik ve beraberliklerine yönelik yapilan çalismalardan ötürü tüm federasyon ve dernek yöneticilerimize tesekkür ederim.”
