Otomobil Traktöre Arkadan Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Karaman’da bir otomobilin seyir halindeki traktör römorkuna arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

Otomobil Traktöre Arkadan Çarpti Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, Karaman-İçel Karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz ögrenilemeyen 64 AAP 590 plakali Tofas marka otomobil, seyir halindeki Duran A. idaresindeki 70 AS 317 plakali traktörün römorkuna arkadan çarpti. Kaza sonrasi otomobil sarampole inerek takla atarken, traktörün arkasinda takili olan römorksa yol ortasina devrildi. Kazada traktörde bulunan sürücünün esi Aliye ve kizi Merve A. yaralandi. Otomobil sürücüsü ise hurdaya dönen araçtan kendi imkanlariyla çikarak kaza yerini yaya olarak terk etti. Yarali anne ile kizi ambulansla kaldirildiklari Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi altina alinirken, saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Jandarma kaza sonrasi olay yerinden ayrilan otomobil sürücünü yakalamak için çalisma baslatirken, araç içindeki alkol siseleri dikkatlerden kaçmadi.

Kazanin sokunu üzerinden atamayan traktör sürücüsü Duran A. yolda seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarptigini söyleyerek, "Çarpmanin ardindan esim ile kizim traktörden yere düstü. Ben onlarin yardimina kostum. Otomobil sürücüsü ise ortadan kayboldu" dedi.

Kaynak: İHA