(Özel) Sosyal Medya Için Video Çekerken Canindan Oldu

Esenyurt’ta kuzenini ziyarete giden 23 yasindaki genç kiz, bir sosyal medya platformu için video çektigi esnada çatida bulunan plastik panelin çökmesiyle yaklasik 50 metreden asagi düserek yasamini yitirdi. O sirada yasanan anlari videoya çeken kuzeni ise ölüm anini saniye saniye kaydetti.

(Özel) Sosyal Medya Için Video Çekerken Canindan Oldu
Olay, dün saat 19.30 siralarinda Esenyurt Sultaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kübra Dogan (23) kuzeni Helen M. (16) ziyaret etmek için Esenyurt’ta bulunan evlerine geldi. Günesin batisini izlemek ve sosyal medya platformunda yer alan bir uygulamaya video çekmek için çatiya çikmaya karar verdi. Ikili bir süre çatida fotograf ve video çekerek vakit geçirdi. Daha sonra Kübra Dogan çatida oturdugu yerden inmek istedigi esnada plastik panele ayak basti. Doganin agirligini kaldiramayan panel çöktü. Genç kiz yaklasik 50 metrelik yükseklikten apartman bosluguna düstü. Kuzeninin düstügünü gören Helen M. ailesine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler genç kizin olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi.

Kuzeni düsme anini saniye saniye kaydetti

Genç kizin feci ölümü ise kuzeni tarafindan saniye saniye kaydedildi. Fotograf ve video çekmek için çatiya çiktigi kuzeni düsme aninda cep telefonu da kayittaydi. Olayin sokuyla tepki veremeyen kuzeni bir süre dondu kaldi. Görüntülerde bir süre fotograf ve video çekildikleri görülüyor. Çatidan inmek istedigi esnada ise plastik panel çökerek genç kizin metrelerce asagiya düstügü görülüyor
Kaynak: İHA