Atölyesindeki Yangini Söndürmek Isterken Dumandan Etkilendi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir evin alt katinda bulunan atölyede çikan yangin, itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü. Atölyesindeki alevlere müdahale etmek isteyen vatandas ise dumandan etkilendi.

Atölyesindeki Yangini Söndürmek Isterken Dumandan Etkilendi
Olay, Kocaeli’nin Izmit ilçesi Sanayi Mahallesi Esenyol Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan 2 katli evin giris kisminda atölye olarak kullanilan depoda, bilinmeyen bir sebeple yangin çikti. Atölyesindeki yangina müdahale etmek isteyen Osman Dündar isimli vatandas, dumandan etkilendi. Olayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kisa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini söndürmek için çalisma baslatti. Ekiplerin müdahalesi ile alevler kisa sürede kontrol altina alinarak söndürüldü. Dumandan etkilenen Osman Dündar’a ise müdahalesi olay yerine gelen saglik ekiplerince yapildi. Olay yerinde yapilan müdahalenin ardindan, Dündar saglik durumunun iyi oldugunu belirterek, hastaneye gitmedi.

Yanginla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA