Trafik Polisini Kaskla Yaralayan Sürücünün Suç Kaydi Kabarik Çikti

Adana’da abart egzozlu motosikletinin plakasini cerrahi maskeyle kapatip, kendisine de ceza yazmak isteyen trafik polisini kask ile darp ederek yaralayan sürücünün, daha önce makas atma, abart egzoz, plakayi kapatma, dur ihtarina uymama, sigortasini yaptirmama gibi cezalardan 2 bin 662 lira ceza verildigi ögrenildi.

Trafik Polisini Kaskla Yaralayan Sürücünün Suç Kaydi Kabarik Çikti
Seyhan ilçesine bagli Pinar Mahallesi Ali Bozdoganoglu Bulvari’nda abart egzozlu 01 FKY 07 plakali motosikletinin plakasini cerrahi maskeyle kapatip gezmeye çikan Abdullah G. (26), bu durumu fark eden ve ceza yazmak isteyen trafik polisi Kenan Gültekin Öztürk’e önce hakaret etmis sonrada kaskiyla darp etmisti. Bu anlar ise güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi.

Zanli Abdullah G, sevk edildigi adliyeden adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest kaldi. Ancak Abdullah G.’nin hem asayis suç kaydi hem de trafik suç kaydi kabarik çikti. Asayisten 12 suç kaydi oldugu ögrenilen Abdullah G.’nin, trafikte de daha önce makas atma, abart egzoz, plakayi kapatma, dur ihtarina uymama, sigortasini yaptirmama gibi cezalardan 2 bin 662 lira ceza verildigi ögrenildi.

Abdullah G, görüntülerde daha önce çok ceza yedigini bu yüzden ceza yazilmamasi gerektigini söyleyerek trafik polisine saldirmisti.

Abullah G.’nin motosikleti trafikten men edilerek otoparka çekildi.
Kaynak: İHA