Gürkan Açiklamasi 'Bursa'nin Zenginliklerini Gelecege Tasimak Için Çalisiyoruz'

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, Mustafakemalpasa’da ilçe baskanlari ile biraraya geldi. Gürkan, “Her kademeden teskilat mensubumuzla Bursa’miza yakisir hizmetler için çalisiyoruz” dedi.

Gürkan Açiklamasi 'Bursa'nin Zenginliklerini Gelecege Tasimak Için Çalisiyoruz'
AK Parti Il Baskani Davut Gürkan, düzenli araliklarla gerçeklestirdigi ilçe baskanlari toplantilarini sürdürüyor. Mustafakemalpasa ilçe teskilatinin ev sahipliginde ilçe ögretmen evinde gerçeklestirilen toplantiya Il Baskani Davut Gürkan’in yani sira il baskan yardimcilari Mustafa Yavuz, Kamil Bayramiç, Ufuk Ay, Engin Kökçikaran, Nurettin Arif Kurtulmuslar, Osman Sahin, Setenay Yüksel Olguner, Sinan Kahraman, Il Kadin Kollari Baskani Emel Gözükara Durmaz, Il Gençlik Kollari Baskani Ömer Faruk Temiztürk ve ilçe baskanlari katildi.

Ilçe teskilatlarinin çalismalari ve gündeminin degerlendirildigi toplantida konusan Davut Gürkan, her kademeden teskilat mensuplari ve belediye baskanlari ile sehrin her noktasinda vatandaslarla biraraya geldiklerini belirtti.

Gürkan, “AK davamizin her kademeden neferi ile Bursa’mizin her noktasinda halkimizla bulusarak, halkimizin talepleri ve ihtiyaçlari dogrultusunda çalismalarimizi yürütüyoruz. Bütün çabamiz Bursa’mizi tüm zenginlikleri ile gelecek nesillerimize tasiyabilmek için” dedi.

Davut Gürkan, Bursa’nin gelecegi için hedeflerine giden yolda ilçe teskilatlarinin önemli bir rol oynadigini vurgulayarak, “Bütün ilçelerimizde halkimizin talepleri ve yapilmasi gerekenlerin çözümü konusunda ilçe teskilatlarimiz âdetâ bir köprü vazifesi görüyor. Büyüksehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve ilgili kurumlarla koordineli olarak yürüttügümüz çalismalarla taleplere ve çözüm bekleyen sorunlara çözümler sunuyoruz. Merkezî hükûmetimizce yürütülebilecek çalismalarin takipçisi olarak her koldan Bursa’miza yakisir hizmetler vermeye çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA