Büyüksehirden Talas'a 2 Kilometrelik Modern Ve Estetik Dokunus

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Talas ilçesi Yenidogan Mahallesi’nde Bilge Kagan Caddesi’nde 2 kilometrelik alanda 3 bin ton asfalt kullanilan yol çalismasini yerinde denetleyerek, vatandasa modern ve estetik bir ulasim imkâni saglanacak olmasinin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Büyüksehirden Talas'a 2 Kilometrelik Modern Ve Estetik Dokunus
Baskan Büyükkiliç’in talimatlariyla sehrin dört bir yanini birbirinden genis ve modern yollarla bulusturan Büyüksehir Belediyesi, bu kez Talas’ta Bilge Kagan Caddesi’nde çalisma yürütüyor. Refüjle ayrilmis 1 kilometre gidis ve 1 kilometre gelis seklinde planlanan ve toplam 3 bin ton sicak asfalt seriminin yapilacagi yolda çalismalari yerinde denetlen Baskan Büyükkiliç, burada çalisanlara kolayliklar dileyerek, Fen Isleri Daire Baskani Ali Hasdal’dan bilgi aldi. Yapilan çalismalar sonrasi bulvarin vatandaslarin hizmetine sunulacagini ifade eden Büyükkiliç, yaptigi açiklamada, “Gelismekte olan, potansiyeli yüksek olan bu sirin ilçemizde bir kilometre gidis, bir kilometre gelis olmak üzere iki kilometrelik yaklasik 3 bin ton civarinda bir asfalt serimi ile Bilge Kagan Caddemizi hayata geçirmis bulunuyoruz” dedi.

Baskan Büyükkiliç, ekibinin ulasimda fedakârca çalistigini vurgulayarak, “Arkadaslarimiz yaz-kis demeden, gerek tasra ilçemizde gerek merkezde her yere yetismeye, her yerde hizmetlerimizle halkimizi bulusturmaya gayret gösteriyor. Yüklenici firmamiza ve ekibimize tesekkür ediyor, hayirli ugurlu olsun diliyorum” seklinde konustu.

Araç sürücülerine trafikte hiz konusunda uyarilarda bulunan Büyükkiliç, sözlerini söyle sürdürdü;

“Bir ricamiz var, yollarin kalitesi, standardi artip güzel hizmetler ortaya çikinca bu defa vatandaslarimizda da sürat ortaya çikiyor. Ne olur kurallara uyalim, bu konut alanlarinda vatandaslarimiz sikintiya sokacak bir olaya sebebiyet vermeyelim, daha sonrasinda da ’vah, tüh, keske’ demeyelim. Insallah kurallara uymak suretiyle bu güzel, standardi yüksek olan, kaliteli ve sehrimize, ilçemize yakisan yollarimizi usulüne uygun sekilde kullanmaya devam edelim.”

Baskan Büyükkiliç’a, inceleme sirasinda Genel Sekreter Yardimcisi Hamdi Elcuman da eslik etti.
Kaynak: İHA