Saganak Sonrasi Sürücüler Zor Anlar Yasarken Onlar Keyif Yapti

Karabük’te gece saatlerinde aniden bastiran saganak yagis sonrasi yollar dere yatagina döndü. Çok sayida vatandas evlerinde ve araçlarinda mahsur kalirken bazi gençler göle dönen yollarda keyif yapti.

Saganak Sonrasi Sürücüler Zor Anlar Yasarken Onlar Keyif Yapti
Karabük ve Safranbolu ilçesinde aniden bastiran yagmur hayati olumsuz etkiledi. Siddetli yagis nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Suyla kaplanan yollar sürücüleri tehlikeye atarak zor anlar yasatti. Araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken saganak yagmur su baskinlarina da sebep oldu. Bazi ev ve isyerlerinin bodrum katlari su altinda kaldi. Ev ve araçlarda mahsur kalan vatandaslar ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafindan kurtarildi. Öte yandan kent merkezinde bulunan alt geçit yagmur sonrasi göle dönmesi sonucu trafige kapatildi.

‘Göle dönen yolda keyif yaptilar’

Karabük-Safranbolu karayolu Kireçkuyusu mevkiinde yagis nedeniyle göle dönen yolda araçlari mahsur kalan 4 genç suyun içine girerek keyif yapti. Gençlerin zaman zaman sürücülerinde hayatini tehlikeye attigi görüldü.

Karabük’te metrekareye 30 kilogram, Safranbolu ilçesinde ise 35 kilogram olmak üzere kent genelinde toplamda 65 kilogram yagis düstügü ögrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlügü yagislarin 3 gün daha devam edecegini, vatandaslarin ani sel baskinlarina karsi meydana gelebilecek olumsuzluklara karsi dikkatli olmalari gerektigini belirtti.

Kaynak: İHA