Sincan Belediyesi Parklarin Zeminini Kauçuk Ile Kapliyor

Sincan Belediyesi çocuk parklarini yeniliyor. Parklardaki oyuncaklar bakim ve onarimdan geçiriliyor, zemini ise kauçuk ile kaplaniyor. Böylece parklar estetik bir görünüme kavusuyor, miniklerse eglenceli vakit geçiriyor.

Sincan Belediyesi Parklarin Zeminini Kauçuk Ile Kapliyor
Sincan Belediyesi, çocuklarin daha rahat ve güvenli ortamlarda oyun oynayarak keyifli zaman geçirmeleri amaciyla 11 adet parkta yenileme çalismasi baslatti. Ahmet Erbag, S. Musa Dinç, Sinan Samil Sam, Ahi, S. Nezir Yilmaz, S. Alper Kaymakçi, Yunus Emre, Makedonya-Struga, Osman Gazi Murat Hüdavendigar, Kibris Caddesi Parklarinda ekipler hummali bir çalisma yürütüyor.

Parklar kauçuk zeminle bulusuyor

Parklar güvenlik kameralari araciligiyla 7/24 kayit altina aliniyor, her türlü bakim ve onarim islemleri Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan özenle gerçeklestiriliyor. Kauçuk zemin uygulamasi ile parklar estetik ve modern bir görünüme kavusuyor. Parklara ayri bir güzellik katan kauçuk kaplama uygulamasi ile çocuklarin daha hijyenik ve rahat bir ortamda vakit geçirmeleri, doyasiya eglenmeleri hedefleniyor.

Kisa süre içinde tamamlanmasi planlanan kauçuk zemin uygulamasi ailelerin de begenisini topladi.
Kaynak: İHA