(Özel) Esenyurt'ta Hafriyat Kamyonu Faciasindan Kil Payi Dönüldü Açiklamasi O Anlar Kamerada

Esenyurt’ta bir sokakta freni bosalan hafriyat kamyonu iki dükkanin duvarina çarparak durabildi. Faciadan kil payi dönüldügü anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

(Özel) Esenyurt'ta Hafriyat Kamyonu Faciasindan Kil Payi Dönüldü Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, dün Battalgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 ECM 215 plakali, yokus asagiya yolda park halindeki hafriyat kamyonunun freni aniden bosaldi. Harekete eden kamyon bir mesleki sinav alani yeri ile oto tamircisinin duvarina çarparak durabildi. Dükkanda o sirada bulunan çalisanlar olayin panigi ile kaçmaya basladi.

Yasanan anlar is yerinin güvenlik kamerasi ile de saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kamyonun aniden hareket etmesi ve dükkanin duvarina çarpmasi yer aldi.

“Sükür verilmis sadakamiz vardi”

Olaydan birkaç dakika önce dükkanindan ayrilan Suphi Eder isimli esnaf yasananlari anlatarak, “Tam eve çikiyordum. Saniyelik bir olay oldu. Tam çiktim eve gidiyordum telefon geldi dükkana araba çarpti diye. Çok sükür verilmis sadakamiz vardi burada da olabilirdik” dedi.



“Burada olsam beni de arabayla birlikte alip buraya sürükleyecekti”

Mehmet Topaloglu isimli bir diger vatandas ise, “Sanayiye gidecektim araca bindim 4 dakika geçmeden aracin freni bosaliyor herhalde dükkanlara daliyor araç. Kimse yok o sirada burada ben burada olsam beni de arabayla birlikte alip buraya sürükleyecekti” diye konustu.

Kaynak: İHA