Teknikerler Kahvaltida Bulustu, Projeler Konusuldu

Tekniker ve Yüksek Teknikerler Dernegi’nin yurt disi baskanlari Istanbul’da düzenlenen kahvaltida bulustu.

Teknikerler Kahvaltida Bulustu, Projeler Konusuldu
Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluslarindan olan ve 62 yildir faaliyetini sürdüren Tekniker ve Yüksek Teknikerler Dernegi’nin (TEKDER) yurt disi baskanlari, Istanbul’da düzenlenen kahvaltida bulustu.

Dernegin Istanbul Il Baskani Metin Kara’nin ev sahipliginde IBB Kasimpasa Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltiya TEKDER Genel Baskani Murat Çatalçam, TEKDER Irak Baskani Cemal Sentürk, ABD Baskani Murat Sentürk, Kuveyt -Orta Dogu ülkeleri Baskani Nalan Özkan, Isviçre Baskani Suat Sahin ve Ingiltere Baskani Ayça Kurtoglu katildilar. Kahvaltiya ayrica TEKDER Sinop Il Baskani Ferhan Açikgöz ile is insanlari; Ali Demirci, Senol Birol Kabarik, Mehmet Gökay ve Ayhan Özaydin katilim sagladi.

Programi düzenleyen Istanbul Il Baskani Metin Kara ile yurt içi ve yurt disindan katilim saglayan baskan ve misafirlere tesekkür eden TEKDER Genel Baskani Murat Çatalçam yaptigi konusmada, gerileyen pandemi süreciyle birlikte normal çalisma düzenine geçtiklerini belirtti.

Dünyayi ve Türkiye’yi esir alan pandemi sürecinin bireylerin, ailelerin ve tüm kurum ve kuruluslarin isleyislerini derinden etkiledigini vurgulayan Çatalçam, dernek olarak geçen süre içerisinde görüsmelerini uzaktan online olarak yapmak zorunda kaldiklarini hatirlatti. Asilama süreci ve vatandaslarin kurallari uygulamadaki özenleri nedeniyle 1 Temmuz’dan itibaren normallesme sürecine geçildigini belirten Çatalçam, “Yeni normallesme süreciyle birlikte dernek olarak biz de yeni çalisma düzenine geçiyoruz. Istanbul Il Baskanligimizin düzenledigi bu kahvalti programi da bunlardan birisi. Insallah bundan böyle yüz yüze programlarla birlikte olacagiz. Hazirladigimiz projeleri birlikte hayata geçirecegiz. Önümüzdeki süreçte Oda statüsü kazanilmasina yönelik adimlar basta olmak üzere çok yogun çalisma temposu içinde olacagiz. Kahvaltimiza katilim saglayan yurt disi ve yurt disi baskanlarimiz ile misafir is insanlarimiza çok tesekkür ediyorum. Böylesine güzel programda bizleri bulusturan Istanbul Il Baskanimiz Metin Kara’ya ve emegi geçen herkese ayrica tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Kahvalti programinda konusan TEKDER yurt disi baskanlari da, Türkiye’nin pandemi sürecini basariyla yürüten ülkelerin basinda gelmesinden ve her alanda gelismeye devam etmesinden dolayi Türk vatandasi olmanin hakli gururunu yasadiklarini anlattilar.

TEKDER kahvalti programinin sonunda, yeni baskanlara mazbata ve emegi geçenlere plaket ve tesekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA