Sel Bölgesini Gezen Bozkurt'tan Açiklama Açiklamasi 'Devletimiz Burada'

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, ekibi ile birlikte sel afeti yasayan Ormanli beldesinde incelemelerde bulundu.

Sel Bölgesini Gezen Bozkurt'tan Açiklama Açiklamasi 'Devletimiz Burada'
Önceki gece ve dün sabah saatlerinde yagan saganak yagis nedeniyle sel afeti yasanan Kdz. Eregli’ye bagli Ormanli beldesinde, yaralar sarilmaya çalisiliyor.

Dün, Kdz. Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu, Kaymakamlik Daire Müdürleri ve Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleriyle birlikte beldede incelemelerde bulunan AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt; bugün de Ilçe Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadin ve Gençlik Kollari Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sabahin erken saatlerinde Ormanli’ya gitti.

Ilk olarak Ormanli Belediyesini ziyaret eden AK Parti heyeti Belediye Baskani Bayram Basol’dan son durum hakkinda bilgi aldi. Belediye ziyaretinin ardindan, AK Parti Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, Belediye Baskani Bayram Basol, AK Parti Ilçe Yöneticileri, Ormanli Belde Baskani Varol Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karayollari 15. Bölge Müdürü Yüksel Oguzhan; beldede selden etkilenen is yerleri ile kamusal alanlarda yerinde inceleme ve tespitlerde bulundu.

Beldedeki saha çalismalari esnasinda açiklamada bulunan Bozkurt, Ormanli basta olmak üzere ilçedeki bazi köy ve mahallelerin ciddi anlamda etkilendigi ve zarar gördügü sel afetinde can kaybi veya yaralanma gibi üzücü olaylarin olmamasindan teselli bulduklarini ifade etti.

Bozkurt açiklamasinda;

“Ormanli beldemiz ile bazi köylerimizde büyük bir afet meydana geldi. Tabii böyle bir olayin olmasindan dolayi son derece üzgünüz. Dün sabah erken saatlerden itibaren Ormanli ve köylerimizi ziyaret ederek, afet sonrasi ortaya çikan manzaralari yerinde görüp, hasar tespit çalismalarina basladik. Bugün de yine teskilat yöneticilerimizle birlikte Ormanli’dayiz. Belediye Baskanimizla istisarelerde bulunduktan sonra sahadaki çalismalarimiza devam ediyoruz. Ormanli Beldemizde ve çevre köylerimizde yasanan sel felaketinden zarar gören is yeri sahibi ve vatandaslarimizi ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Maalesef büyük bir afet meydana geldi. Insallah bir daha olmaz. Devletimiz burada. Devlet Su Isleri, Il Özel Idare ve AFAD ekiplerimiz afetten zarar gören bölgelerimizde çalismalarini sürdürüyor. Zarar tespit çalismalari yapiliyor. Zararlarin giderilmesi noktasinda devletimiz elinden geleni yapiyor. Devletimiz, tüm kurumlariyla saha çalismalarini titizlikle sürdürmektedir. Vatandaslarimizin ihtiyaçlarini gidermek için var gücümüzle çalisiyoruz. Geçmis olsun Eregli.”
Kaynak: İHA