Otomobilden Açilan Atesle Yaralandi, Yanindaki Çöp Kutusunda Uyusturucu Bulundu

Bursa’da bir kisi, otomobilin içerisinden kimligi belirsiz kisi tarafindan tabancayla açilan ates sonucunda yaralandi. Yerde yatan yaralinin 5 metre uzagindaki çöp kutusunda ise yaklasik 100 gram uyusturucu madde bulundu.

Otomobilden Açilan Atesle Yaralandi, Yanindaki Çöp Kutusunda Uyusturucu Bulundu
Olay, merkez Yildirim ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre Emniyet caddesindeki kaldirimda yürüyen Taner B.(34)’nin yanina gelen otomobildeki kimligi belirsiz süpheli, tabanca ile Taner B.’ye ates açip olay yerinden kaçti. Süphelinin tabancasindan çikan mermi, Taner B.’nin bacagina isabet etti. Durumu fark edenler polise ve saglik ekiplerine haber verdi.

Polisin dikkati uyusturucu maddeleri ortaya çikartti

Olay yerine gelen saglik ekipleri, yarali Taner B.’yi Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi. Öte yandan yarali Taner B.’nin hal ve hareketlerinden süphelenen polis ekipleri, bölgede arama yapti. Yarali halde yerde yatan Taner B,’nin 5 metre uzagindaki çöp kutusunda piyasa degeri 15 bin lira olan yaklasik 100 gram metamfetamin bulundu. Taner B., ilk ifadesinde uyusturucu maddelerin kendisinin olmadigini ve otomobildeki süphelileri tanimadigini belirtti.

Polis ekipleri, olayi aydinlatmak ve süphelileri tespit etmek için sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA