Çaldiran Belediyesinden 'Asi Olmayan Kalmasin' Kampanyasi

Van’in Çaldiran Belediye Baskanligi ile Ilçe Saglik Müdürlügü tarafindan 18 yas üstü herkesin asi olmasi için stant kuruldu.

Çaldiran Belediyesinden 'Asi Olmayan Kalmasin' Kampanyasi
Çaldiran Ilçe Saglik Müdürlügü ve Çaldiran Belediye Baskanligi tarafindan belediye hizmet binasinin bahçesine kurulan stantta 18 yas üstü herkesin korona virüs asisi olmasi saglaniyor. ‘Asi Olmayan Kalmasin’ ismi verilen kampanyada Ilçe Saglik Müdürü Dr. Çagri Gökçe ve Belediye Baskani Sefik Ensari stantta bulunarak farkindalik olusturdu. 18 yas üstü gençlere eslik ederek 3 doz asisini yaptiran Baskan Ensari, eski günlere dönmenin tek yolunun asi olmaktan ve belirlenen kurallara uymaktan geçtigini söyledi.

Baskan Sefik Ensari, “Çaldiran Belediyesi olarak ‘Asi Olmayan Kalmasin’ kampanyasini baslattik. 18 yas ve üstü gençler asi oraninin az oldugunu gördük. Bunu da ortadan kaldirmak için saglik müdürlügümüzle birlikte böyle bir stant açtik. Güzel ve kaliteli bir yasam elde edebilmemiz için herkesimden insanin asi olmasi lazim. Eski ve güzel günlere dönmenin yolu asi olmaktan geçer” dedi.

Ilçe Saglik Müdürü Dr. Çagri Gökçe de, gençler arasinda asi konusunda sikinti yasadiklarini belirterek, “Gençlerimizin asilanmasi için belediye baskanimiz ile birlikte bir kampanya baslattik. Açtigimiz stantta gençlerimizi korona virüse karsi asiliyoruz. Bunun disinda kirsal mahalleleri tek tek dolasarak vatandaslarimizin asi olmasini sagliyoruz. Asi çalismasi sirasinda belediyemizin ikramlari da oluyor” ifadelerini kullandi.

Asi olan Mehmet Kaya ise açilan standa asi olmak için geldigini belirterek, “Güzel bir hizmet oldu. Randevusuz asi olmak isteyen vatandaslarimiz standa büyük ilgi gösteriyor. Böylesi güzel sunulan hizmetten dolayi emegi geçenlere tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA