Baskan Burkay'dan Kizilay'in Kurban Kampanyasina Destek Çagrisi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi (BTSO) Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Burkay, Türk Kizilay Bursa Sube Baskani Özcan Susmaz ve Yönetim Kurulu’nu agirladi. Kizilay’in Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasi’na geçmis yillarda oldugu gibi bu yil da destek vereceklerini belirten Baskan Burkay, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde Bursa is dünyasini kampanyaya katki saglamaya davet etti.

Baskan Burkay'dan Kizilay'in Kurban Kampanyasina Destek Çagrisi
BTSO, Kizilay Bursa Sube Baskani Özcan Susmaz ve Yönetim Kurulu’nu konuk etti. Kizilay Yönetimini BTSO Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Burkay ile Yönetim Kurulu üyeleri Muhsin Koçaslan, Yüksel Tasdemir ve Hasim Kiliç agirladi. Ziyarette Kizilay’in “Kurban Bereketini Yil Boyu Yasatiyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganiyla sürdürdügü Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasi basta olmak üzere BTSO ve Türk Kizilay’in ortak çalismalari degerlendirildi. BTSO Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Burkay, Türk Kizilayi’nin 153 yildir gerek yurt içindeki gerekse yurt disindaki insanlara umut oldugunu, ihtiyaç sahiplerine yönelik faaliyetleriyle önemli hizmetlere imza attigini söyledi.

Oda olarak is dünyasinin destegiyle her yil Kizilay ile ortak çalismalar düzenlediklerini belirten Baskan Burkay, “Sosyal yardimlardan egitime, kan bagisindan kurban kampanyasina kadar birçok alanda projeler gerçeklestirdik. Kizilay ile bu örnek birlikteligimize devam edecegiz. Geçmis yillarda oldugu gibi bu yil da Kizilay’in baslattigi Kurban Kampanyasina tam destek verecegiz. Basta yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz olmak üzere is dünyamizi da bu kampanyaya katki saglamaya davet ediyorum.” seklinde konustu.

Türk Kizilay Bursa Subesi Baskani Özcan Susmaz, tüm ihtiyaç sahiplerinin yaninda olabilmek için gece gündüz demeden çalistiklarini söyledi.

Ramazan ayinda her gün evlere iki bin kisilik sicak yemek dagitimi gerçeklestirdiklerini belirten Susmaz, Kizilay’in geleneksellesen Vekaletle Kurban Kesim Kampanyasi’nin da basladigini kaydetti.

Bu yil vekalet bedelinin yurt içi ve yurt disi için 1050 TL olarak belirlendigini ifade eden Susmaz, “Kizilay Bursa Subesi olarak hayirseverlerimizin destekleri sayesinde her sene kurban bagisinda ilk sirada yer aliyoruz. Bu yil da Genel Merkezimiz en yüksek hedefi Bursa Subemiz için belirledi. Kizilay olarak kurbanliklarimizi dini hükümlere, saglik ve hijyen sartlarina uygun bir sekilde kesiyoruz. Kesilen kurbanlar yurt içinde Et ve Süt Kurumu kombinalarinda kavurma veya kiyma konservesi haline getirilerek, yil boyunca ihtiyaç sahiplerine dagitiliyor.” dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Burkay ve is dünyasina Kizilay’a bugüne kadar yapmis oldugu katkilar için tesekkür eden Susmaz, bu yil da Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasi’na destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Hayirseverler vekaletlerini, Türk Kizilay Bursa Subesi’nin Ziraat Bankasi Izmir Yolu Subesi TR 460001002054000018686905 hesabindan, www.bursakizilay.org.tr üzerinden veya 05412202440 numarali telefon numarasi araciligiyla verebiliyor.
Kaynak: İHA