17 Agustos 1999 Marmara Depremi'nde Kaybolan Kizi Için Kitap Yazdi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Nurgül Karamert, 17 Agustos 1999 Marmara Depremi'nde 6 yasindaki kizi Gözde Karamert'in kaybolmasiyla ilgili yasadiklarina iliskin "Sesimi duyan var mi?" adli kitap yazdi.

Gölcük Anitpark'ta düzenlenen kitap tanitim ve imza törenine, Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, siyasi parti temsilcileri, TEMAD Gölcük Sube Baskani Bekir Tülü, Türkiye Muhtarlar Dernegi Gölcük Subesi Baskani Bilge Saral, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Karamert, depremde kaybolan kizini her yerde aradigini belirterek, "Yasanan depremden sonra dönemin Gölcük Engelliler Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Emine Cebeci ile tam 20 yil aradik. Halen daha ne ölüsünü neden kendisini bulamadik. Bu benim için büyük bir acidir. Bu feryadimla kizim Gözde için kitap yazdim. Yazdigim bu kitap için bugün burada tanitim ve imza töreni düzenledim. Bana bu kitabi hazirlamamda en büyük destek veren Emine Cebeci'ye ve herkese tesekkür ederim. Kaybolan kizimi aramaya devam ediyorum." seklinde konustu.

Karamert, daha sonra katilimcilara kitabini imzaladi.

Kaynak: AA