Vodafone'dan Yazlikçilara Özel Ev Interneti Kampanyasi

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksiz: 'Müsterilerimiz, ister yazliklarinda isterse yayla ya da köy evlerinde olsun, internetlerini en az 2 ay kullanmak kosuluyla yilda 300 güne kadar ücretsiz hat dondurma hakkina sahip olacak'.

Vodafone, her yil yazlik evler için sundugu ev interneti kampanyasini yenileyerek bu yil da hizmete sundu.

Vodafone'dan yapilan açiklamaya göre, Vodafone'un "Yaza Özel Evimin Interneti" kampanyasindan yararlanan müsteriler, internetlerini en az 2 ay kullanmak kosuluyla yilda 300 güne kadar ücretsiz hat dondurma hakkina sahip olacak.

Müsterinin talep ettigi hat dondurma süresi sonunda interneti otomatik olarak aktif hale gelecek. Böylece müsteriler, gelecek yaz ayni fiyattan internet kullanmaya devam edebilecek. Bu kisiler, ayni zamanda kislik internet hizmetini de Vodafone'dan aliyorsa kislik evindeki internet hizmetini dondurmak için de hat dondurma ücreti ödemeyecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksiz, müsteri odakli yaklasimla en iyi deneyimi sunmaya çalistiklarini kaydetti.

Kulaksiz, müsteri ihtiyaçlarina uygun teklifler gelistirmeye ve deneyimde farklilasmaya devam ettiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yazin gelmesiyle birlikte her yil sundugumuz ‘Yaza Özel Evimin Interneti’ kampanyasini da yeniledik. Müsterilerimiz, ister yazliklarinda, isterse yayla ya da köy evlerinde olsun, internetlerini en az 2 ay kullanmak kosuluyla yilda 300 güne kadar ücretsiz hat dondurma hakkina sahip olacak. Talep ettikleri hat dondurma süresi bittiginde de ayni fiyattan ev internetini kullanmaya devam edecek. Kislik internetini de bizden aliyorsa bu hizmetini dondurmak için de herhangi bir ücret ödemeyecek. Vodafone olarak, ayricalikli ürün ve hizmetlerimizle müsteri deneyiminde farklilasmaya devam edecegiz."

- Limitsiz ev interneti hizmeti

Vodafone'un bireysel müsteriler için gelistirdigi "Yaza Özel Evimin Interneti" kampanyasi kapsaminda, "Evde 12", 'Evde 16" ve "Evde 24" olmak üzere 3 farkli tarife sunuluyor.

Aylik 109 TL'den baslayan fiyatlarla ve 24 aylik taahhütle sunulan tarifelerde 24 Mbps'ye varan hizlarda limitsiz ev interneti hizmeti saglaniyor. Modemin 24 ay boyunca aylik 10 TL'den ücretlendirildigi kampanyada kurulum hizmeti ise ücretsiz veriliyor.
Kaynak: AA