MHP'den Sanayi Esnafina Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Il Baskani Naim Karatas, il yöneticileri ve MHP Yakutiye Ilçe Baskani Sinan Demir ile beraber sanayi oto tamircileri esnafiyla bir araya geldi. Oto Tamircileri Dernek Baskani Fatih Çiftçi’nin de ziyaret edildigi programda esnafin sorunlari dinlendi.

MHP'den Sanayi Esnafina Ziyaret
Esnaf sorunlarini yerinde dinlemek ve oto sanayicileriyle bir araya gelmek için Oto Sanayi Sitesinde bulunan esnaflari ziyaret eden MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas sanayi esnafinin el emegine ve alin terine övgüler dizdi. Sanayi esnafinin yogun mesai içinde Erzurum’un kalkinmasina destek sundugunu da dile getiren Karatas “Erzurum sanayisi gelecege isik saçiyor. Alin terinin ve el emeginin her geçen gün zenginlik kazandigi oto sanayisinin sorunlarini da MHP Genel Baskan Yardimcisi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin beyin destegiyle genel merkezimizin katkilariyla çözüme kavusturmayi hedefliyoruz” diye belirtti.

Oto sanayi esnafinin bölgesine örnek olabilecek potansiyele sahip oldugunu ve bu potansiyelin daha fazla emek verilerek yükseltilebilecegini dile getiren MHP Il Baskani Naim Karatas “ esnafimizin sorunlariyla ilgilenmek ve çözüm yollari olusturmak bizler için görev niteligindedir. Erzurum oto sanayisi bölgesinde parmakla gösterilebilecek pozisyondadir ve bu zenginligin gelecege aktarilmasi noktasinda girisimlerin güçlendirilmesi icap ediyor. Bizler esnafimizla birlikte daha güçlü yarinlar için bir araya gelmeyi sürdürecegiz. Esnafimizin sorunlari için de gerekli adimlari atmaya devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA