CEV 20 Yas Alti Avrupa Plaj Voleybolu Sampiyonasi'nda Heyecan Izmir'de Yasanacak

CEV 20 Yas Alti Avrupa Plaj Voleybolu Sampiyonasi, 8-11 Temmuz'da Izmir'de düzenlenecek.



Türkiye Voleybol Federasyonundan yapilan açiklamada, "Izmir Büyüksehir Belediyesi, Izmir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Selçuk Belediyesi, SWS Sports, Beach-It is birligi ile Inciralti'ndaki Plaj Voleybolu Tesisleri'nde düzenlenecek sampiyonada, Avrupa'nin genç yildiz adaylari sampiyonluk için mücadele verecek." ifadeleri kullanildi.

Sampiyonada Türkiye'yi kadinlarda Nur Akyüz-Sanem Bas ve Irmak Gökçen-Ece Özdemir ikilileri temsil edecek. Kadinlarda Türkiye'nin yani sira Hollanda, Finlandiya, Belçika, Bulgaristan, Norveç, Yunanistan, Slovakya, Hirvatistan, Andorra, Rusya, Fransa, Sirbistan, Romanya, Israil, Litvanya, Estonya, Slovenya, Danimarka, Avusturya, Polonya, Almanya, Isveç, Çekya, Macaristan, Italya, Ukrayna, Ispanya, Isviçre ve Letonya mücadele edecek.

Erkeklerde ise milli sporcular Batuhan Kuru-Necmi Ayberk Güllük, Sacit Kurt-Can Ahmet ve Furkan Ramazan Kaplan-Bahadir Utku Kesgin boy gösterecek. Erkeklerde Türkiye'nin yani sira Isveç, Almanya, Italya, Hollanda, Letonya, Polonya, Isviçre, Israil, Avusturya, Ukrayna, Çekya, Macaristan, Fransa, Portekiz, Ispanya, Slovenya, Belçika, Sirbistan, Litvanya, Slovakya, Romanya, Rusya, Bulgaristan, Danimarka, Hirvatistan, Estonya ve Lihtenstayn yer alacak.

Kaynak: AA