Baskan Soykan Açiklamasi 'Alinacak Kararlar Ilçemiz Için Hayirli Ve Ugurlu Olsun'

Akyazi Belediyesi Temmuz Ayi Olagan Meclis Toplantisi Belediye Baskani Bilal Soykan baskanliginda Akyazi Belediyesi Meclis Toplanti Salonunda pandemi kurallari çerçevesinde gerçeklesti.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Alinacak Kararlar Ilçemiz Için Hayirli Ve Ugurlu Olsun'
Toplantiya baslamadan önce Belediye Baskani Bilal Soykan konusma yaparak, “Çok yakinda idrak edecegimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günümüz öncesinde 15 Temmuz sehitlerimizi ve tüm sehitlerimizi rahmetle ve minnetle aniyor, gazilerimize saglik diliyoruz. Yine Temmuz ayi içerisinde insallah mübarek Kurban Bayramini da idrak edecegiz Rabbim simdiden kesecegimiz Kurbanlari kabul etsin Kurban Bayramimiz mübarek olsun. Meclis gündemimizde görüsecegimiz 6 gündem maddemiz ve alinacak kararlar ilçemiz için hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Gündem maddelerinin görüsülmesine baslamadan önce gündem disi söz alan belediye Meclis üyesi Furkan Çakiroglu’nun konusmalarini yapmasinin ardindan gündem maddelerinin görüsülmesine baslandi. Gerçeklesen toplantida 1 ek gündem olmak üzere toplam 6 gündem maddesi görüsülerek karar baglandi.
Kaynak: İHA