Bahçeli Açiklamasi 'Soylu, Bölücü Terörle Mücadele Eden Mert Ve Milletperver Bir Devlet Adamidir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, Içisleri Bakani Süleyman soylu için “Gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamidir” ifadelerini kullandi.

Bahçeli Açiklamasi 'Soylu, Bölücü Terörle Mücadele Eden Mert Ve Milletperver Bir Devlet Adamidir'
Partisinin grup toplantisinda konusan MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Mehmetçige sahip çiktigimiz gibi, hükümetimize, Türk Silahli Kuvvetleri’nin serefli komuta heyetine, Türk polisine, Türk jandarmasina, korucularimiza da sonuna kadar sahip çikma kararliligimiz vardir. Alayinin bir adim arkasindayiz, dönersek de namerdiz. Bilhassa terörle mücadele alaninda ismini altin harflerle yazdiracak Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu’ya yapilan itibar suikastlarini, siyasi linç girisimlerini, zulme varan isnatlari kaygiyla izledigimizi, asla ama asla kabul etmedigimizi tarihe not olarak düsmek istiyorum” seklinde konustu.

MHP Genel Baskani Bahçeli, “Kim demis Soylu yalniz diye? Kim demis Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyeti’nin Içisleri Bakani görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamidir. Hakkinda ne söylenirse söylensin, bizim bölücülerle is tutan, terör örgütlerine hayranlik besleyen odaklarin hayasiz tezviratlarina aldiris etmemiz mümkün degildir. Zelil emel failleri terörle mücadeleyi sekteye ugratma arayisindadir. Zillete batanlar, sütre gerisine saklanip iftira oku atanlar Soylu’yu yipratma gayesiyle PKK/PYD/YPG’yi selamlarken sirinlik taslama hevesindedir” açiklamasinda bulundu.

(Yunus Emre Kartal - Erdinç Türkcan/IHA)
Kaynak: İHA