Ardahan'in Enleri 2021 Ödül Töreni

Ardahan’da ilk kez düzenlenen "Ardahan’in Enleri 2021" Ödül Töreninde Ardahan’a deger katan isimler ödüllendirildi.

Ardahan'in Enleri 2021 Ödül Töreni
Ardahan Medya Gazetesi ile Batiyakasi Medya tarafindan organize edilen ödül törenine siyasilerin yani sira STK temsilcileri ve is adamlari katildi.

Dursun Akçam Kültür Merkezinde düzenlenen törende, Kente Önem Katanlar bu yil farkli kategorilerde ödüllendirdi.

Ödül törenine katilan Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, programa katilmaktan duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Yapacak çok isimiz var. Devlet bizi il yapmis, bütün kurumlarini tesis etmis, çok sükürler olsun birlik ve beraberligimiz tamdir. Demokrasi farkli siyasi akimlarin, frekanslarin halka hizmet için yaristigi bir yönetim seklidir. Ardahan’da siyasiler sadece halka hizmet için yaris içindeler. Sen ben yok, biz variz hep birlikte Ardahan’iz. Ardahan Türkiye’nin 81’inci onurlu vilayetidir. Hak ettigi yere sizlerle birlikte gelecegiz. Bu güzel aksami düzenleyen Ardahan Medya Gazetesine ve Batiyakasi Medyaya tesekkür ediyor, ödül alacak hemserilerimi kutluyorum” dedi.

Ardahan Medya Gazetesi Yönetim Kurulu Baskani Baris Bilgin, Ardahan’a hizmet edenleri onure etmek, yeni istihdam için yola çikanlari cesaretlendirmek ve pandemi sebebiyle iyiden iyiye sönüklesen kent dinamiklerini tekrardan hayata geçirmek amaciyla böyle bir gece tertiplediklerini söyledi.



Bilgin, “Ilkini gerçeklestirdigimiz ve geleneksel hale getirmek istedigimiz bu gecenin hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Organizasyonumuz ülke genelinde yasayan Ardahanlilar arasinda büyük bir heyecan yasatirken ayni heyecani bizlerde organizasyon sürecinde yasadik. Birçok zorluklar ve sikinti çektik ama bugün burada sizlerin karsisindayiz. Ardahan Medya Gazetesi ve Batiyakasi Medyasi ile ortaklasa hazirladigimiz Ardahan´in Enleri 2021 ödül gecesine katiliminizdan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Konusmalarin ardindan ödüle layik görülen isimlere ve organizasyona katki sunan sponsorlara ödülleri takdim edildi.
Kaynak: İHA