3. Doz Asisini Yaptiran Saglik Müdürü Anne Ve Babasinin Asisini Yapti

Saglik çalisanlari ve risk gurubunda olan 50 yas üzeri vatandaslar için 3 doz asilarinin yapilmaya baslandigi Aksaray’da, kendi asisini yaptiran Saglik Müdürü Uzm. Dr. Kerim Yesildag, anne ve babasinin 3. doz asilarini da kendi elleriyle yaparak vatandaslara asilanma çagrisinda bulundu.

3. Doz Asisini Yaptiran Saglik Müdürü Anne Ve Babasinin Asisini Yapti
Korona virüs salginiyla etkin bir mücadelenin sergilendigi Aksaray’da asilama çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Hükümet Meydanina ve alisveris merkezlerine kurulan asi çadirlari ile tüm vatandaslarin asilanmasina devam ediliyor. Bu kapsamda saglik çalisanlari ve 50 yas üzeri vatandaslar için gelen 3. doz asilarin da yapilmasina baslanildi. Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Kerim Yesildag 3. doz asisini asi çadirinda yaptirirken, babasi Faruk Yesildag (77) ve annesi Nuran Yesildag’in (69) 3. doz asisini da kendi elleriyle yapti.

“Pandemi sürecini hep beraber bitirelim”

Burada bir açiklama yapan Saglik Müdürü Yesildag, asilamalarin tüm hiziyla devam ettiginin altini çizerek, “Bakanligimizin talimati ile asi kampanyamiz son hiziyla devam ediyor. Bildiginiz gibi aile hekimlerimiz de hastanelerimizde asilarimizi yapmaya devam ediyorduk. Hükümet meydaninda asi merkezlerimizi açtik. Ayni zamanda alis veris merkezlerinde de asi merkezleri açtik. Biz saglik çalisanlari ve 50 yas üzeri için 34. doz asi gelmisti. Ben, annem, babam ve esimde asilarimizi vurunduk. Biz buradan bütün Aksaraylilarimiza ve tüm vatandaslarimiza sesleniyoruz. Lütfen gelsinler, asilarini vurulsunlar ve bu pandemi sürecini hep beraber bitirelim. Tabi bilim kurulumuz ve Saglik Bakanligimizin talimati ile 50 yas üzeri ve saglik çalisanlarindan baslamak üzere 3. doz asilamaya basladik. Burada hem ortaya çikan varyantlar var. En son delta varyanti var Hindistan’dan gelen. Biz 3. doz asilarimizi özellikle saglik çalisanlari ve risk gurubunda olan 50 yas üzerlerine 3. doz asilanmasini öneriyoruz ve kendimizde bu asilarimizi yaptirdik. 3. doz asilarla beraber olusan antikor seviyesi yüksekligiyle bu pandemi sürecini daha iyi atlatacagimizi düsünüyorum” dedi.

Saglik Müdürünün babasi Faruk Yesildag ise, oglu tarafindan 3. doz asisinin yapildigini belirterek, “Oglumuz tarafindan asimiz vurundu. Saglik Bakanligina, tüm çalisan personele tesekkür ediyorum. Hepsinden Allah razi olsun” diye konustu.

Anne Nuran Yesildag ise, “Oglum ile gurur duyuyorum. Bütün saglik çalisanlarina tesekkür ediyorum, iyi olacagini düsünüyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA