Vali Karaloglu, Hafta Sonunda Yol Çalismalarini Denetledi

Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu, Büyüksehir Belediyesi’nin, kentte trafik akisini rahatlatmak için baslattigi, yeni bulvar ve baglanti yollarinda incelemelerde bulundu.

Vali Karaloglu, Hafta Sonunda Yol Çalismalarini Denetledi
Diyarbakir Valisi Münir Karaloglu, Yapi Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligi’nin merkez Baglar ve Kayapinar ilçelerinde bulunan Eski Siverek caddesi, Sanliurfa yolu ile Elazig yolunu birbirine baglayan yol, Diclekent ile Bati Çevre Yolu kavsagi, Mezopotamya Bulvari ile Elazig yolu Baglantisi, Rizvanaga Caddesi ile Turgut Özal Bulvari baglantisindaki çalismalarla ilgili bilgi aldi. Karaloglu, çalismalarla ilgili yaptigi açiklamada, sunlari dile getirdi: “Ya bir yol bul, ya bir yol aç. Yol açmak için bugün de sahadaydik. Eski Siverek Caddesini 30 metrelik standartlara çikararak yeniliyoruz. Tamamlandiginda, Havalimanindan Urfa Yoluna, çok daha rahat ulasabilecegiz. Simdiden hayirli olsun. Arkadaslarimizin emeklerine saglik” dedi.



“Çayimiz demli, muhabbetimiz koyuydu”

Incelemelerin ardindan Eski Siverek caddesinde esnafla bir araya gelen Karaloglu, vatandaslarla kentte yürütülen çalismalarla ilgili sohbet etti. Karaloglu, “Çayimiz demli, muhabbetimiz koyuydu. Eski Siverek Caddesi’nin emektar esnafi anlatti, biz dinledik. Birbirimizi dinledikçe taniyacagiz, eksiklerimizi bulacagiz; Daha iyisini için hep birlikte çalisacagiz. Kazanciniz bol, isleriniz bereketli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA