Mus'ta Cumhuriyet Caddesi'ndeki Yenileme Çalismalarinda Sona Gelindi

Mus Belediyesi tarafindan hayata geçirilen proje kapsaminda Cumhuriyet Caddesi'nin yenileme çalismalarinin büyük bölümü tamamlandi.



Belediyeden yapilan açiklamaya göre, 13 Nisan'da baslatilan çalisma ile yeni yüzüne kavusturulan caddenin yol, kaldirim ve aydinlatmalari yenileniyor, isyeri ve mesken çikintilari da kaldirilarak hareket alani genisletiliyor.

Belediye Baskani Feyat Asya, yaptigi açiklamada, bu yil hassasiyetle üzerinde durduklari projelerden birinin de Cumhuriyet Caddesi oldugunu söyledi.

Bir yandan çalismalari takip ederken diger yandan kent sakinleri ve esnafla bir araya geldiklerini aktaran Asya, söyle konustu:

"Çalismalar sirasinda ister istemez olumsuz etkilenenler olabiliyor. Ancak vatandaslarimiz anlayislari ile bizi daha fazla motive ediyorlar. Biz de simdiye kadar planlamalarimizin ötesinde projemizi uyguladik. Kurban Bayrami öncesi birinci asama asfalti tamamlamayi planliyoruz. Daha sonraki süreçte kaldirim, aydinlatma ve diger eksiklikleri gidererek halkimizin hizmetine sunacagiz."

Kaynak: AA