Karnindaki Bebegi Ile Ölen Genç Kadinin Yakinlarinin Feryatlari Yürekleri Dagladi

Tokat’ta trafik kazasinda karnindaki bebegi ile hayatini kaybeden anne ile 8 yasindaki çocugun yakinlarinin feryatlari yürekleri dagladi.

Karnindaki Bebegi Ile Ölen Genç Kadinin Yakinlarinin Feryatlari Yürekleri Dagladi
Edinilen bilgiye göre kaza; Tokat- Niksar kara yolu Kizilköy üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Kazada karnindaki bebegi ile birlikte hayatini kaybeden Esra Polat (23) ile Taha Niyazi Yasar’in (8) cenazesi, otopsi yapilmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Aci olayi duyarak hastaneye akin eden cenaze yakinlari sinir krizi geçirdi. Gözyaslarina bogulan genç kadin ile çocugun yakinlarinin feryatlari yürekleri dagladi. Cenazeler otopsi islemlerinin ardindan defnedilmek üzere Tokat Belediyesi cenaze araci ile Erbaa ilçesine gönderildi.

Doguma iki hafta hayatini kaybetti

Kazada hayatini kaybeden Esra Polat’in Erbaa ilçesinden enistesinin kullandigi otomobille Tokat Devlet Hastanesi Kadin Dogum Servisine dogum için gün almaya geldigi ögrenildi. Ilk çocuguna hamile olan genç kadinin dogumuna iki hafta kaldigi kaydedildi.

Kaza; Ferdi Y. (38) yönetimindeki 60 ABD 205 plakali Opel marka otomobilin, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmasi sonucu meydana geldi. Çarpmanin etkisiyle araçtan sarampole savrulan Esra Polat olay yerinde, Taha Niyazi Yasar ise kaldirildigi Tokat Devlet Hastanesi’nde hayatini kaybetti. Kazada yaralanan sürücü ile araçtaki Nese Y. (27), Arife Y. (31) ve Eren Y. (11) ambulansla sevk edildikleri Tokat Devlet Hastanesinde tedaviye alindi.
Kaynak: İHA