ING'den Yeni KOBI Dijital Müsterilerine Yönelik Kampanya

5 Temmuz itibariyla basvurularin basladigi kampanya kapsaminda, yeni KOBI Dijital müsterileri, kampanyaya dahil olmalari durumunda üç ay boyunca üye is yeri ücreti ödemeksizin yararlanabilecek.

ING Türkiye, ilk kez ING’li olacak yeni KOBI müsterilerine yönelik üye is yeri ücreti ödemesiz POS Ekstra kampanyasini hayata geçirdi.

ING Türkiye açiklamasina göre, KOBI'lere özel yenilikçi ürün ve hizmetlerle isletmelere fayda saglamayi hedefleyen ING Türkiye, yeni müsterilerine yönelik avantajli POS Ekstra kampanyasi ile KOBI’lere destek olmaya devam ediyor. Ilk 1.000 yeni KOBI müsterisi ile sinirli olan kampanya kapsaminda, yeni ING’li isletme sahipleri yalnizca dijital kanallardan edinebildikleri POS Ekstra ürünüyle ING Business Banka Kartlari ile aylik 3 bin TL ve üzeri harcama yaptiklarinda, 20 bin TL ciroya kadar "yüzde sifir" üye is yeri ücreti avantajindan faydalanabiliyor ve POS yazilim, donanim ve bakim ücreti ödemiyor.

5 Temmuz itibariyla basvurularin basladigi kampanya kapsaminda, yeni KOBI Dijital müsterileri kampanyaya dahil olmalari durumunda üç ay boyunca "yüzde sifir" üye isyeri ücreti avantajindan yararlanabilecek.

- POS Ekstra isletmelerin aylik masraflari azaliyor

Açiklamaya göre, yalnizca dijital kanallardan edinilebilen POS Ekstra ile ING KOBI Dijital dünyasinda yerini alan isletme sahipleri hem harcama yaptikça kazaniyor hem de para transferi, aylik POS bakim ücreti gibi masraflari yapmiyor. POS Ekstra’nin avantajlarindan yararlanmak isteyen isletme sahiplerinin ING Business Banka Kartlari ile aylik 3 bin TL harcama yapmalari yeterli oluyor. Fatura, market, akaryakit, restoran, kafe gibi harcamalarin sonucunda aylik 3 bin TL limitine ulasan yeni ING’li isletme sahipleri, tek çekimde "yüzde sifir" üye isyeri ücreti avantajindan faydalaniyorlar.

ING Türkiye’nin POS Ekstra üyesi is yeri sahiplerine sundugu avantajlar, ayricalikli üye is yeri ücreti ile sinirli kalmiyor. Ayrica havale-EFT ücreti ödemeyen POS Ekstra’lilar, tüm bankalarin ATM’lerinden ayda alti kez ücretsiz olarak para çekip yatirabiliyor. Üye is yeri sahipleri ayrica, sabit, mobil veya yazarkasa POS fark etmeksizin kullandiklari POS için aylik yazilim, donanim, bakim ücreti de ödemiyor.

- "KOBI'lerin yaninda olarak isletmelere ve ülke ekonomisine olan destegimizi sürdürecegiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen ING Türkiye Tüzel Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ihsan Çakir, salgin döneminde ekonomik eksende müsterilerine destek vermeyi önceliklendirdiklerini belirterek, "KOBI’lerin ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olduguna inaniyor, isletmelere özel yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle isletmelere fayda saglamayi hedefliyor, ayni zamanda onlarin müsteri memnuniyetinin artmasina katkida bulunmayi amaçliyoruz. Pandemi nedeniyle olusan zorlu piyasa kosullarinda KOBI’leri desteklemeyi önemsiyoruz, bu kapsamda yeni POS Ekstra kampanyamiz ile üç ay boyunca 'yüzde sifir' üye is yeri ücreti firsatini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle KOBI'lerin yaninda olarak isletmelere ve ülke ekonomisine olan destegimizi sürdürecegiz." ifadelerini kulandi.

Kaynak: AA