Edirne'de Uluslararasi Ögrenciler Için Mezuniyet Programi Düzenlendi

Trakya Üniversitesi'nden mezun olan uluslararasi ögrenciler için mezuniyet programi gerçeklestirildi.

Edirne Kent Ormani'nda Trakya Uluslararasi Ögrenci Dernegi tarafindan "Kuslar Silaya Dönüyor" temasiyla düzenlenen programda ögrencilere tebrik belgeleri ve hediyeler verildi.

Dernek Baskani Hakan Çaliskan, yaptigi açiklamada, Türkiye Uluslararasi Mezunlar Dernegi (TUMED) ve Edirne Belediyesi'nin katkilariyla mezun olan ögrencilere güzel bir program hazirladiklarini belirtti.

Kovid-19 salgini nedeniyle uzaktan egitim yapilmasi dolayisiyla bazi ögrencilerin ülkelerinde oldugunu belirten Çaliskan, "Mezun olan ögrencilerimizin ülkelerinde olmasi sebebiyle genis katilimli bir mezuniyet yapamadik, ancak kisitli da olsa bir tören gerçeklestirdik. Dernek olarak uluslararasi ögrencilerin üniversite egitimlerinin yani sira bu zorlu süreçte online olarak farkli egitimler düzenleyerek katki sunmaya çalistik. Mezun olan ögrencilerimize basarilar diliyorum." ifadelerini kullandi.

Programa, Trakya Uluslararasi Ögrenci Dernegi Hanim Komisyonu Baskani Nahide Demir, Türk Kizilay Edirne Subesi Baskan Yardimcisi Ayhan Demir ve ögrenciler katildi.

Kaynak: AA