Belediyelerin Isçi Kiyafetleri Seyhan Dikimevi'nden

Seyhan Belediyesi “Dikimevi” kamu kurumlarindan aldigi siparisleri teslim etmeye devam ediyor.

Belediyelerin Isçi Kiyafetleri Seyhan Dikimevi'nden
Daha önce Adana’nin Karatas ve Osmaniye’nin Yarbasi belediyelerinin isçi kiyafetlerini siparis üzerine dikip teslim eden Seyhan Belediyesi Dikimevi, yazlik 903 isçi tisörtü ile 626 isçi pantolonunu dikerek Ceyhan Belediyesi yetkililerine teslim etti.

Hem belediye personelinin hem de diger belediyelerin isçi kiyafetleri ile dezavantajli bölgelerde yasayan çocuklara kiyafet, bez maske, çanta, esarp, seccade ve daha birçok ürünün üretildigi Dikimevi’nde, Covid-19 pandemisinin görülmeye baslandigi ilk dönemde Türkiye’de ilk bez maske üretimi gerçeklestirilerek, üretilen 750 bin bez maske kamu kurumlarina dagitilmisti.

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, üretimin kalkinmanin en önemli degerlerinden biri oldugunu belirterek, “Her alanda üretim felsefesiyle kurdugumuz Dikimevi araciligiyla önce kendi personelimizin, ardindan diger belediyelerin isçi kiyafetlerini ürettik. Dikimevi’miz Seyhan’a deger katiyor. Kadinlar üretiyor, Seyhan kazaniyor, kazandigimizi yine Seyhanli vatandaslarimiza hizmet için kaynak olarak kullaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA