Bahçelievler'de Faciadan Dönülen Kaza Kamerada

Istanbul Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldirima çikarak direge çarpti. Çevredeki vatandaslar büyük panik yasarken, sürücü hafif yaralandi. Kaza ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Bahçelievler'de Faciadan Dönülen Kaza Kamerada
Kaza, Bahçelievler Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, 34 UB 3826 plakali araç sürücüsü, cadde üzerinde seyir halinde ilerken, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldirima çikti. Kaldirimda bulunan vatandaslar büyük panik yasadi.

Olasi bir faciadan kil payi dönülen kazada sürücü son anda manevra yaparak direge çarparak durabildi. Çevredeki vatandalar sürücünün yardimina kostu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kazayi hafif siyriklarla atlatan sürücü, tedbir amaçli hastaneye kaldirildi. Kaza sonrasi araçta büyük çapli maddi hasar meydana geldi. Ekipler çarpmanin etkisiyle hasar gören diregi kontrollü bir sekilde kaldirima indirdi.

Korkunç bir ses duyduklarini belirten Ahmet Yigit, “Içeride oturuyorduk disaridan epey bir ses geldi çati uçmus gibi hissettik bir baktik ki araba kaldirimdan geliyor, yayalara çok sükür bir sey olmadi maddi hasar oldu. Kil payi faciadan dönüldü, Allah korudu. Sabahin erken bir saati caddenin de sakin oldugu bir saate denk geldi can kaybinin önüne geçildi” dedi.

Kaynak: İHA