Aksehir'de Trap Atisi Yarismasi Düzenlendi

Konya’nin Aksehir ilçesinde, 62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda trap atislari yarismasi yapildi.

Aksehir'de Trap Atisi Yarismasi Düzenlendi
Aksehir’de 62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda düzenlenen trap atislari yarismasina 68 kisi katildi.

Dereceye giren 12 yarismacinin ödülleri ise 10 Temmuz Cumartesi günü Nasreddin Hoca Stadyumunda yapilacak olan En Güzel Gözlü Esek, Esege Düz ve Ters Binme Yarismalarinin hemen ardindan protokol üyelerinin katilimiyla takdim edilecek. Alanyurt Mahallesindeki yarismaya Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel, Nasreddin Hoca Av Doga Spor Kulübü Baskani Mehmet Küçüktongarlak’in yani sira çok sayida yarismaci katildi.

Trap atislarinin bitmesiyle bir konusma gerçeklestiren Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, “62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda Alanyurt Mahallesindeyiz. Nasreddin Hoca Av Doga Sporlar Kulübümüz ve Aksehir Belediyemizin ortaklasa yürüttügü trap atisi yarismasi keyifli ve çekismeli oldu. Kazasiz belasiz bir sekilde bu yarismayi tamamladik. Bu yarismanin bize farkli bir boyut, farkli bir bakis açisi ve zenginlik kazandirdigini düsünüyorum. Yarismaya katilan av ve doga severlerimize tesekkür ediyor, avcilik ve is hayatinizda basarilarinizin devamini diliyorum” diye konustu.

Nasreddin Hoca Av Doga Sporlar Kulübü Baskani Mehmet Küçüktongarlak ise, “62.Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda Trap atisi yarismasini gerçeklestirdik. Son derece güzel ve çekismeli sahnelere ev sahipligi yaptigimizi düsünüyorum. Amacimiz Avci ve Aticilar arasinda birlik ve beraberligimizi güçlendirmektir. Ilgiden memnunum. Nasreddin Hoca Av Doga Sporlar Kulübü olarak dogaya ve çevreye duyarliligimizi artirmak içinde çalismalarimizi sürdürmeye devam ediyor, yarismaci arkadaslarima ve av severlerimize katilimlarindan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Yarismada dereceye girenler ve alacaklari ödüller sirasiyla su sekilde 1-Mehmet Kaymak Yarim otomatik G-12 Yivsiz Av Tüfegi, 2- Ibrahim Arslan Kislik Avci Takimi, 3- Ali Türk Aslan 1 Koli Trap Fisegi,4- Mehmet Ates 3 Kisilik Kamp Çadir Seti, 5- Anil Türkoglu Olta Takimi, 6- Osman Solmaz Avci Seti, 7- Ferdi Bahadir Balikçi Sandalyesi, 8-Orhan Aslan Piknik Mangali, 9-Hamza Aslan Sirt Çantasi, 10- Gökhan Öz Av Yelegi, 11-Hasan Sen Balikçi Boy Çizmesi, 12- Mustafa Aslan Kisa Çizme
Kaynak: İHA