Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Polatli'da Çiftçiler Ile Bulustu

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, bugün beraberinde Genel Baskan Yardimcilari, Genel Merkez ve Ankara Teskilat Baskanlari ve Ankara Il Yönetimi ile birlikte Polatli’ya gitti. Partisinin projesi kapsaminda çiftçiler ile bir araya gelen Erbakan, çiftçinin tarladaki durumunu yerinde gözlemledi

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Polatli'da Çiftçiler Ile Bulustu
Erbakan ve beraberindekileri, Yeniden Refah Partisi Polatli Ilçe Baskani Muzaffer Öztürk ve partililer karsiladi. Yeniden Refah Partisi Ekonomik Isler Baskanliginca gelistirilen proje kapsaminda Kasim ayinda Kusçu Mahallesi’nde partiye ait yaklasik 30 dönüm arazide ekimi yapilan bugdayin biçim islemi Genel Baskan Erbakan’in katilimi ile gerçeklestirildi.

Erbakan ve parti heyeti daha sonra Polatli Cumhuriyet Meydaninda düzenlenen mitingde vatandaslarla bir araya geldi. Projeye iliskin bilgi veren Yeniden Refah Partisi Ekonomik Isler Baskani Fatih Öztek, bir siyasi iktidarin çiftçinin ürününü ekerken biçerken yasadiklarini bilmeden fiyat vermesinin dogru olmadigini ve bu amaçla böyle bir proje gerçeklestirdiklerini dile getirdi.

“Rakamlar ortada, gerçekler ortada”

Polatli Cumhuriyet Meydaninda gerçeklestirilen mitingde konusan Fatih Erbakan, deney sonuçlari hakkinda bilgi verdi. Erbakan, “En iyi ihtimalle, 27 dönüm tarlada yapilan tarimin, ekimin, biçimin, hasadin sonunda, Ekim-Kasim ayindan bu yana 9-10 aylik emek ve ugrasin sonunda elde edecegimiz gelir aylik 600 lira gibi bir rakama tekabül ediyor. Elde edilen bugdayin yaninda samanin da degerini katmaniza ragmen maliyeti düstügünüz zaman yillik 7 bin 200 lira gibi bir gelir elde ediliyor. Bu sartlar altinda üretim yapan çiftçinin alnindan öpmek ve bir de üstüne madalya takmak gerekir" diye konustu.

Kaynak: İHA