Uçuruma Uçan Araçta 1'I Agir 2 Kisi Yaralandi

Mugla’nin Dalaman ilçesi Kille Koyu’ndan dönen bir araç kontrolden çikarak uçurumdan yuvarlandi. Kazada 1’i agir 2 kisi yaralanirken, araç sürücüsünün sosyal medyada paylastigi ve kollari kan içindeki görüntüleri dikkat çekti.

Uçuruma Uçan Araçta 1'I Agir 2 Kisi Yaralandi
Edinilen bilgiye göre, S.K., arkadasi E.G. ile birlikte dün Kille Koyu’na gitti. Aksam saatlerinde geri dönmek için yola çikan S.K.’nin idaresindeki 34 DFM 938 plakali araç, sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan yuvarlandi. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye jandarma, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafindan yaralilar araçtan çikartildi. Saglik ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapilan yaralilar ambulansla hastaneye kaldirildi. Hayati tehlikesi bulundugu ögrenilen araç sürücüsü S.K. Mugla Sitki Koçman Üniversitesi’ne sevk edilirken, E.G.’nin hastanedeki tedavisinin ardindan taburcu edildigi ögrenildi.

Sosyal medyadan yaptigi paylasim dikkat çekti

Uçurumdaki araç vinç yardimiyla bulundugu bölgeden uzun ugraslar sonucu bugün çikartilabilirken, S.K.’nin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim dikkat çekti. Kille Koyu’nda kayda alinan görüntülerde kaza öncesi S.K. ve yanindaki kisinin kolunda kesik ve kanlar bulundugu ve birilerini tehdit ettigi sözler sarf ettigi görülüyor.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA