(Özel) Istanbul'da Polisle Dügün Konvoyu Arasinda Nefes Kesen Kovalamaca Kamerada

Seyrantepe’de dügün konvoyu yapan bir grup, islek bir caddenin trafigini keserek tabancayla defalarca havaya ates açti. Cadde üzerinde bu sekilde ilerleyen konvoy, sesleri duymalari üzerine peslerine düsen Kagithane Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri tarafindan kovalamaca sonucunda durduruldu. Nefes kesen o anlar kameralara yansirken, üzerinden tabanca çikan ve alkollü oldugu ögrenilen sürücü gözaltina alindi.

(Özel) Istanbul'da Polisle Dügün Konvoyu Arasinda Nefes Kesen Kovalamaca Kamerada
Olay, önceki hafta Cumartesi günü saat 17.00 siralarinda Kagithane Seyrantepe Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dügün konvoyu olusturan bir grup, aksamüstü ilçenin en islek caddesini otomobillerle trafige kapatti. Konvoydaki sahislardan biri ardindan tabancayla havaya defalarca ates açti. Hem kendi hem de çevredekilerin canini tehlikeye atan sahis ardindan konvoy halinde yoluna devam etti. Silah seslerini duyan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi’nde görevli bir polis memuru kosarak disariya çikti. Yolun ortasina kadar gelen polis, silah atislarinin dügün konvoyundaki araçlardan yapildigini tespit etti.

Polisle dügün konvoyu kovalamacasi kamerada

Bunun üzerine vakit kaybetmeden iki ekip halinde harekete geçen trafik ekipleri, dügün konvoyunun pesine düstü. Süratli bir sekilde cadde üzerinde ilerleyen konvoy ile Anadolu Caddesi’ne dogru dönüs yaptigini gören Kagithane Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri arasinda kovalamaca basladi.

Bir süre devam eden kovalamaca sonrasinda trafik ekipleri, konvoyu önüne geçerek kesti. Araçtan inen trafik ekipleri sahsi muhafaza altina alarak araçta arama yapti. Nefes kesen o anlar ise kameralara yansidi.

Alkollü sahsin üzerinde tabanca bulundu

Havaya ates açilan aracin konvoyun basinda bulunan 34 SZ 0276 plakali cipin oldugu tespit edildi. Sürücü Samet S.’nin alkollü oldugunu belirleyen polis ekipleri, üst aramasinda ise tabanca ele geçirdi. Aramalarin ardindan araç çekici yardimiyla emniyet otoparkina götürülürken, sahis ise adli islemlerinin yapilmasi için Sadabad Polis Merkezi Amirligine teslim edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA