Bakan Kasapoglu'ndan Memleketi Kula'ya Gece Çikarmasi

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, gün boyu Izmir’de süren programinin ardindan Ankara’ya dönüsü esnasinda memleketi Manisa’nin Kula ilçesine ugradi. Aksam saatlerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Bakan Kasapoglu, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin destekleriyle Kula’da yürütülen yatirimlari inceleyerek, yatirimlarin tamamlanmasinin ardindan Kula’nin spor diyari olacagini söyledi.

Bakan Kasapoglu'ndan Memleketi Kula'ya Gece Çikarmasi
Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Izmir ilinde gün boyu süren programinin ardindan Ankara’ya dönerken memleketi Manisa’nin Kula ilçesine gece çikarmasi yapti. Ilk olarak Kaymakam Kemal Duru önderligindeki protokol üyeleri tarafindan karsilanan Bakan Kasapoglu, ilçe merkezinde aile çay bahçesini ziyaret ederek vatandaslarla bir süre sohbet etti. Burada vatandaslarin kitap ve satranç gibi çesitli hediyeler dagitan Bakan Kasapoglu, vatandaslarin istek ve sorunlarini da dinledi. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Kula’da yürütülen yatirim çalismalarini inceleyen Bakan Kasapoglu, yatirimlarin son durumlari hakkinda Kaymakam Kemal Duru’dan bilgi aldi. Ziyaretleri esnasinda Kula Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi ile AK Parti Ilçe Teskilatini da ziyaret eden Bakan Kasapoglu, burada da partililer ile bir süre sohbet etti.

Yatirimlari inceledigi esnada konusan Bakan Kasapoglu, Kula’daki bu yatirimlarin tamamlanmasinin ardindan Kula’nin spor diyari olacagini söyledi.

Ege Bölgesi’nin en büyük spor tesislerinden biri olan Kula Spor Kompleksi ile yine gençlerin hizmetine sunulacak olan genis kapsamli Gençlik Merkezi insaatlarinin tamamlanmasiyla Kula’da spor bransinda elde edilen basarilarin daha da artacagini ifade eden Bakan Kasapoglu, kisa süre içerisinde memleketini tekrar ziyaret edip, bu yatirimlarin açilisini bizzat kendisinin yapacagini söyledi.



Bakan Kasapoglu, Kula’daki ziyaret ve temaslarinin ardindan Ankara’ya gitmek üzere memleketinden ayrildi.
Kaynak: İHA