Aksan Kozmetik 'Canias 4.0 Teknolojileri' Dedi

Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Baskani ve Üst Yöneticisi ( CEO) Zafer Kutanoglu:'Öncesinde pek çok firma ile görüstük ancak IAS'nin dünyada global olarak faaliyet gösteren, global firmalara rakip, 32 yillik bir Türk bir firmasi olmasi bizim için çok belirleyici oldu'.

Aksan Kozmetik, Industrial Application Software (IAS) ile gerçeklestirdigi isbirligiyle Endüstri 4.0 yolculugunda Canias 4.0 Teknolojileri ile yola devam etmeyi tercih etti.

IAS'den yapilan açiklamaya göre, IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber ve Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Baskani ve Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kutanoglu ve Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Servet Gerz'in katilimiyla gerçeklestirilen toplantida is birliginin ilk adimi olan imzalar atildi ve gelecek planlari degerlendirildi.

Açiklamada toplantida yaptigi konusmaya yer verilen Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Baskani ve Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Kutanoglu, sunlari kaydetti:

"Öncesinde pek çok firma ile görüstük ancak IAS'nin dünyada global olarak faaliyet gösteren, global firmalara rakip, 32 yillik bir Türk bir firmasi olmasi bizim için çok belirleyici oldu. Yazilim alaninda bir Türk markasinin 30'dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve dünyaca ünlü markalarla rekabet edebiliyor olmasi bizler için de gurur verici. Ikincisi, Canias 4.0'in kendi yazilim gelistirme platformu TROIA'ya sahip olmasi çok büyük bir avantaj. IAS'nin müsterilerine açik kaynak kodu ile sundugu TROIA, çok büyük bir hareket özgürlügü sunuyor.

Canias 4.0'in tüm teknolojilerinin birbirine tam entegre çalisiyor olmasi ve ayni zamanda TROIA gelistirme platformuna olmasi bizlere üçüncü parti yazilimlara ya da ekstra danismanlik almaya gerek kalmadan is süreçlerimizi yönetebilme imkani sunuyor. Tüm bunlarin yani sira bir de referans arastirmalari yaptik. caniasERP kullanan firmalar ile temaslar kurduk. Onlardan da çok olumlu dönüsler aldik. Bizlere hep firmalarinin caniasERP kullanmaya basladiktan sonra nasil gelistigini ve ileriye tasindigini anlattilar. Bu nedenle bu yolculuga içimiz rahat sekilde çikiyoruz."

Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Servet Gerz ise konuya iliskin olarak su degerlendirmede bulundu:

"Bizim için kriter öncelikle iyi hizmet alabilmek. Yazilim her ne kadar bir ürün olarak görülse de bu isin hizmet kismi da çok etkili. ERP yazilimlari ürünü alalim, kullanmaya baslayalim diyebilecegimiz bir ürün degil. Uzun bir yolculuk bizi bekliyor. Firma ihtiyaçlarinin dogru analiz edilip dogru yol haritalarinin izlenebiliyor olmasi, karsilikli iki firmanin da özverili çalismasi, ürünün dinamik, hizmetinin iyi ve hata payinin düsük olmasi çok önemli. Bu tarz projelerde küçük hatalar büyük karmasalara neden olabiliyor. Bu nedenle tecrübeli ekiplerin titizlikle çalismasi gereken isler bunlar. IAS'nin ekibi ile saglikli bir proje süreci geçirecegimizi düsünüyoruz."
Kaynak: AA