Uyusturucu Operasyonunda 1 Kisi Tutuklandi

Kahramanmaras’in Afsin ilçesinde uyusturucu saticilarina yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltina alinan 7 süpheliden 1’i tutuklandi.

Uyusturucu Operasyonunda 1 Kisi Tutuklandi


Edinilen bilgiye göre, Elbistan Ilçe Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri, Afsin ilçe merkezinde uyusturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yaptiklari çalismada uyusturucu madde kullanan 4 sahsi gözaltina aldi. Bu sahislar hakkinda uyusturucu madde kullanmak suçundan adli islem yapildi. Narkotik ekipleri, operasyonun devaminda adli makamlardan alinan yakalama kararina istinaden 3 sahsi daha gözaltina aldi. Yapilan her iki operasyonda satisa hazir paketler halinde 0.86 gram bonzai maddesi ile 2,35 gram kubar esrar, uyusturucu madde kullanmaya yarayan düzenek ve 8 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Süphelilerden 4’üne uyusturucu madde kullanmak suçundan adli islem uygulandi. Diger 3 süpheli ise uyusturucu madde ticareti yapmak suçlamasiyla adliyeye sevk edildi.

Afsin Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karsisina çikarilan süphelilerden 1’i tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na gönderildi. 2 süpheli ise adli kontrol sarti ile serbest birakildi.
Kaynak: İHA