TDP Genel Baskani Sarigül, Partisinin Adana 1. Olagan Kongresi'ne Katildi

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, partisinin Adana 1. Olagan Kongresi'ne katildi.

Sarigül, merkez Çukurova ilçesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongrede, iktidar hedefinde olduklarini söyledi.

Yaklasik 60 ilde örgütlendiklerini belirten Sarigül, "Birçok siyasi partinin 2 yilda erisemedigi noktaya Allah'im izin verdi, yurttaslarim takdir etti ve tam 5 ay gibi bir sürede ulastik." dedi.

Sarigül, agustos ayinda büyük kurultaylarinin olacagini dile getirerek sunlari kaydetti:

"Büyük kurultayimizi yaparak seçime girme yetkisini alacagiz, ondan sonra kulvara çikiyoruz. Sunu unutmayin ki degisimin ayak seslerini kimse durduramaz. Simdi bakiyorum diger partiler de 'degisim' demeye basladilar, söylesinler, bizim adimiza alissinlar, nasil olsa iktidar olunca adimizi, sanimizi, basarilarimizi ve projelerimizi çok konusacaklar. Türkiye Degisim Partisi olarak sevgi dilini kullanacagiz, çalisa çalisa kazanacagiz, barisa barisa kazanacagiz çünkü bizim arkamizda yillarin mücadelesi var. Tirnagimizla, yüregimizle, engelleri bir bir asarak eskimis yapraklari bir bir sökerek geliyoruz. Bizim farkimiz, hayallerimiz, umutlarimiz ve heyecanlarimiz var çünkü arkamizda bir numara, sifir bir Adana var."

Kaynak: AA