Kagithane'de Dogal Buz Pisti Hizmete Açildi

Yaz aylarinin gelmesiyle çocuk ve gençlerin tatillerini daha verimli geçirebilmeleri için Kagithane Belediyesi tarafindan Dogal Buz Pisti hizmete açildi.

Kagithane'de Dogal Buz Pisti Hizmete Açildi
Merkez Mahallesi Beyaz Kafe Sosyal Tesisi alaninda hizmete açilan Dogal Buz Pisti dört mevsim hizmet verecek sekilde tasarlandi. Tesis, dogal buzla çalisir hale dönüstürülerek; yilin her günü hizmet verecek sekilde modernize edildi. Alan, dogal buzdan olusan toplam 205 metrekare pist alanina sahip. Etrafi rüzgar panelleri ve pist korkuluklari ile kapatilarak buz pateni meraklilarinin güvenle spor yapabilmeleri saglanirken; tesisin teknik aksami bastan sona yenilenerek uzun yillar kesintisiz sekilde kullanilabilir hale geldi. Açilis programinda ögrencilerden biri buz pistinde gösteri yaparken gösteri begeni topladi.

“Gerek fiziksel gerekse mental gelisime büyük katkisi oldugunu hatirlatmak isterim”

Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin açilis programinda yaptigi konusmada, “Sporcuhane projemiz kapsaminda buz pateni sporuna merakli misafirlerimizi bir araya getirecek Dogal Buz Pisti, her zaman farkli ve konusulacak anilar yasatan bir eglence alani olacak. Buz pateni sporunun gerek fiziksel gerekse mental gelisime büyük katkisi oldugunu hatirlatmak isterim. Çocuk ve gençlerimizin zamanini spor yaparak verimli geçirmesi, ileride saglikli birer birey ve iyi bir sporcu olmasi için hizmete giren Dogal Buz Pisti; Kagithane’mize ve Istanbul’umuza simdiden hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kagithane Belediyesi Dogal Buz Pisti, 6-16 yas araligindaki çocuk ve gençlere salidan cumaya haftanin dört günü 09.00-13.00 saatleri arasinda hizmet verecek. Tesiste usta egitmenler tarafindan buz pateni dersleri de olacak.
Kaynak: İHA